≫ 

Ovo je prva stvar koju treba da uradite posle seksa, a nije ni cigareta ni odlazak do toaleta

Svako vodi ljubav na svoj način, ali nekoliko stvari praktikuje većina parova posle seksa. I niko se ni ne pita da li je to najbolje što mogu

  • 9

Iako će zavisnici od nikotina reći kako prvu stvar koju treba da uradite nakon seksa to da zapalite cigaretu, to, nažalost, nije pravi odgovor. A i odlazak do toaleta u ovom slučaju ne pripada spisku tačnih rešenja.

Posle seksa, ovih 5 stvari NI U LUDILU ne smete da uradite

Evo zašto posle seksa NIKAKO ne smete da se KUPATE U KADI

Posle seksa treba da uradite jednu drugu stvar, slažu se stručnjaci, a reč je o ispijanju čaše vode! I kad kažemo voda, samo na nju i mislimo, a ne na neku drugu tečnost, poput soka, piva, vina, kafe i slično.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naime, za vreme seksa naša tela gube dosta tečnosti, a nju potom treba nadoknaditi. To posebno važi ako nakon seksa osećate grčeve u mišićima, glavobolju ili umor - to su jasni znakovi dehidratacije.

Stručnjaci još ističu da ljudi često zanemaruju da za vreme intimnih odnosa gube tečnost kao i tokom vežbanja. Ipak, nakon trčanja ili fitnesa svaki čovek će posegnuti za vodom, ali nakon seksa neće.

Foto: freeimages.com/aduhai Foto: freeimages.com/aduhai

Sada znate šta vam je činiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA