• 0

Bioskopi sa pet zvezdica svoje posetioce časte brojnim iznenađenjima!

Decembar je zasigurno najveseliji mesec u godini, mesec kada se porodice okupljaju, a CineStar bioskopi s pet zvezdica ove godine odlučili su da ga učine nezaboravnim uz brojne pogodnosti i poklone

  • 0
Foto: Promo

Foto: Promo

Od 15. decembra do 13. januara u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu održaće se akcija Zimska bioskopska čarolija u CineStaru. CineStar poziva sve ljubitelje filma da uživaju zajedno sa svojim najbližima u vrhunskim filmovima uz povoljne cene iz Porodičnog paketa (270 dinara po osobi za 3-5 članova porodice).

Svaki kupac bioskopske ulaznice na poklon dobija filmski DVD, a tu su još mnoga druga iznenađenja za sve verne posetioce. U Cinestaru Novi Sad 4DX u Big tržnom centru svakog dana od 15. do 30. decembra od 16h do 18h Deda Mraz će se družiti sa najmlađima i počastiti ih posebnim poklonima.

Dođite i pogledajte najnovije filmske hitove i crtaće: Pevajmo SINH, Vajana SINH, Odmetnik -1 - Star Wars priča, Skrivena lepota i mnoge druge. Posetite najdraži CineStar bioskop, jer bez vas bioskopska čarolija nije potpuna! Repertoar bioskopa možete proveriti na www.cinestarcinemas.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima