12 situacija zbog kojih svako želi da propadne u zemlju: U koliko njih ste se vi našli?

Kada vam neka vaša misao izgleda toliko strašno da vam dođe da popričate sami sa sobom, ne birnite - niste jedini

  • 3

Da li ste i vi osetili paniku na kasi u prodavnici kad platite sve što ste kupili, ali nikako ne uspevate da spakujete kusur u novčanik ni sve stvari u kesu, a prodavac već počinje da otkucava proizvode osobi iza vas? Da, razumemo vas. Ovo je situacija za koju pomislite da se dešava samo vama, a u stvari - nije tako.

OVO NI NAUKA NE MOŽE DA OBJASNI: Ono što su ovi ljudi preživeli je NEVEROVATNO (FOTO)

URNEBESNI ZAKONI O SEKSU: Nasmejaće vas šta je sve u svetu kažnjivo

A evo još jednog primera: neki proizvod u prodavnici vam se jako dopada, pitate prodavca za cenu, a kad vam kaže da kul torba koja vam je zapela za oko košta 25.000 dinara, što vam je definitivno previše, ipak se pravite da razmišljate. Zapravo razmišljate samo o tome da što pre odete iz radnje...

GIF GIF

E ovi horor trenuci događaju se svima, a evo najzabavnijih među njima:

1. Kad čuješ svoj glas na audio-snimku i poželiš da se izviniš svim osobama koje su ikad razgovarale sa tobom. "Ovo nisam ja, nemoguće. Ili? Ma nisam..."

2. Kad sretnete osobu koju znate, ali niste sigurni da li treba da je pozdraviti ili ne... hmmm

3. Ono kad slučajno čujete razgovor potpunih stranaca, pa im u mislima dajete savete.

4. Kad u poruci nekome napišete "hahahaha", a zapravo ne kapirate njegov smisao za humor...

Foto - Ilustracija: Pixabay Foto - Ilustracija: Pixabay

5. Mrak je, sami ste kod kuće, a morate da odete iz kupatila u sobu... Verovatno je najsigurnije da ugasite svetlo u kupatilu i što brže možete otrčite u sobu.

6. Kad izlazite iz prodavnice, a niste ništa kupili, pa samo sebi ponavljate: "Ponašaj se prirodno, nisi ništa skrivila, sve je okej."

7. Ono kad u ormanu imaš 15 pari farmerki, nosiš tri para, ali i dalje odlučuješ da zadržiš i ostalih 12 - za svaki slučaj.

8. Ono kad skroluješ po Facebooku na mobilnom telefonu i odjednom vidiš da te zove osoba s kojom ti se stvarno ne priča u tom trenutku, pa moraš da pričekaš da odzvoni do kraja kako bi mogli da nastavite da blejite na svojoj omiljenoj društvenoj mreži...

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock

9. Kasno je, ti ne možeš da zaspiš, a to te muči jer ujutro moraš da se probudiš rano jer ideš na posao, pa preračunavaš. Imam još tačno pet sati, 17 minuta i 34 sekunde za spavanje... ako zaspim odmah.

10. Ono kad pitaš prodavca kolika je cena nekog proizvoda, pa shvatiš da je previsoka, ali moraš se praviti da razmišljaš.

11. Kad ne stigneš do kraja da spakuješ kusur u novčanik, a kupac iza tebe na blagajni već je na redu ... Panika!

12. Ono kad sve ukućane optužiš da su sakrili daljinski upravljač, pa onda shvatiš da je na kauču pored tebe ili sediš na njemu. Ups.

A pogledajte i kako žene komentarišu jedno važno horor muško pitanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA