• 0

Šta svaki horoskopski znak mora da uradi u 2017. godini da bi sebi promenio život!

Koliko znakova Zodijaka, toliko ćudi. A da bi vam 2017. bila mila i draga godina, evo koje biste karakteristike svog znaka morali malo da ublažite

  • 0

Evo stiglo je vreme za novogodišnje rezolucije. Znamo da ste sastavili ogroman spisak, pa jedino što možemo da vam kažemo - probajte da ostavarite bar polovinu. Bar ove koje vam sugeriše horoskop. Neka 2017. godina bude vaš novi početak.

Novogodišnje odluke koje će vam unaprediti život!

7 SAVETA ZA PRIMENU NOVOGODIŠNJIH ODLUKA: Kako da ispunite sve svoje želje (FOTO)

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

Jarac

Jarci su poznati po tome da detaljno planiraju stvari, pa bi njihova novogodišnja odluka trebalo da ima veze sa više spontanosti u privatnom životu. Tako će biti opušteniji i manje nervozni.

Vodolija

Za Vodolije je ova godina bila turbulentna, a često su provodili više vremena na poslu nego što bi trebalo, rade više poslova u isto vreme i tako zanemaruju drage ljude. Za 2017. donesite odluku da nećete više kasniti na sastanke, te da ćete biti potpuno prisutni tamo gde se nalazite.

Ribe

Ribe su inače poznate po jakim emocijama, ali vreme je da se malo opustite i prestanete sve da shvatate lično. Drugim rečima, nabacite osmeh na lice i prestanite da budete toliko osetljivi. Više ćete uživati u životu.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

Ovan

Naravno da treba da uživate u životu, ali vreme je da počnete da mislite na budućnost i da počnete da štedite novac jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.

Bik

Godina 2017. je za Bikove ona godina kada bi trebalo da donesu odluku koje su se dosad bojali. Nova frizura? Prekid veze? Novo radno mesto? O čemu god da se radi, izađite iz svoje zone udobnosti i odvažite se na taj korak.

Blizanci

Za sve Blizance koji su pod velikim stresom imamo odlično rešenje: počnite da vežbate. Trčanje, planinarenje, teretana, joga ili malo čučnjeva i trbušnjaka pred televizorom - samo počnite da se krećete.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

Rak

Najbolja novogodišnja odluka koju Rakovi mogu doneti jest da se reše stvari koje im više ne trebaju. Počnite od ormara, a zatim krenite do radnog stola i njegovih fioka, pa onda pređite na datoteke na kompjuteru. Osetićete momentalno olakšanje.

Lav

Nota za sve Lavice: promenite svoju bjuti rutinu. Vreme je da prihvatite svoju prirodnu lepotu i da je pokažete svetu - zbog toga biste mogli da se osećate još bolje u svojoj koži, odnosno samopouzdanije.

Devica

Godine 2017.uradite  nešto čega ste se dosad bojali. To ne mora da bude neka velika životna odluka, samo nešto drugačije, za šta ste mislili da nikada nećete pokušati. Sigurno postoji nešto takvo u vašem životu.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

Vaga

Počnite da iskorišćavate vikende tako da pokušate da se budite malo ranije i u potpunosti iskoristite dan. Zamislite šta sve možete uraditi u jednom danu samo ako ustanete malo ranije nego inače?

Škorpija

Za Škorpije najbolja novogodišnja odluka podrazumeva to da prestanu da budu toliko ljubomorni na druge. Neko je dobio povišicu u kancelariji, a vi ne? Vaša prijateljica se verila, a vi nemate ni dečka? Prestanite da se zamarate tuđim životima i svu pažnju usmerite na svoj.

Strelac

Strelci, počnite da obraćate pažnju na detalje i prestanite da u žurbi rešavati sve obaveze. To bi vam se sledeće godine moglo i te kako isplatiti.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima