Sve za liniju: Manekenka ofarbala zidove u OVU boju jer smanjuje apetit (FOTO)

Kada je ženi u opisu posla da bude lepa i mršava, a posebno mršava, ona mora sve snage da usmeri u tom pravcu, pa i da bojom zidova ubije poslednji trag apetita

  • 1

Popularna manekenka Kendal Džener (21) nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila svojom novogodišnjom jelkom u dnevnoj sobi. Ali to nije jedina stvar koju je htela da podeli sa svojim mnogobrojnim pratiocima.

Najlepša žena na svetu otkrila kako skida kilograme (FOTO)

Tvrdi da samo vežba i drži dijetu, ali prava istina o "novom" telu Kloi Kardašijan nije nimalo lepa

Naime, ova devojka, između ostalog i jedan od Viktorijinih anđela, pohvalila se i novom bojom zidova koje je obojila u "anđeosku" roze boju. I to ne zato što joj je to omiljena boja. Izabrala ju je zato što, kako kaže, od nje manje jede.

A photo posted by Kendall on

- Odlučila sam da obojim zid u roze jer sam saznala da ova boja dokazano umiruje i smanjuje apetit - napisala je Kendal na svom blogu.

Preciznije, radi se o Bejker-Miler nijansi, koja navodno može dovesti prehrambene navike u red i sprečiti grickanje nezdravih namirnica samo zato što vam je dosadno.

- Odmah sam pomislila kako je to boja koju treba da imam u kući, a sada je obožavam - zaključila je Kendal.

A photo posted by Kendall on

Za ovu boju je i naučno dokazano da smanjuje apetit, iako nikada nije otkriveno zašto baš ona, ali to je u ovoj priči svakako nebitan detalj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Faca011

    17. januar 2017 | 12:22

    Ne znam... Sve ove debele su u rozim cizmicama,roze maske za tel,rozi nokti... Jedna cevabdzinica je roza. Srbi uvek kontru udare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA