≫ 

Mesec dana je nosila samo mušku odeću i to joj je promenilo život!

Lusi Smit odlučila je da vidi kako bi njen život izgledao kada bi se mesec dana oblačila kao muškarac

  • 1

I dok poslovna ženska odeća uglavnom podrazumeva uske suknje i vrtoglave štikle, muška odeća je znatno nonšalantnija, bio je prvi zaključak Lusi koja je odlučila da mesec dana nosi odeću namenjenu jačem polu.

Isprobala je neverovatno prostu ŠOK DIJETU i smršala 13 kilograma za 2 nedelje - evo o čemu se radi!

Tri lekcije moje majke bez kojih ne bih preživela odrastanje

Prva stvar koju je otkrila jeste da više ne mora da se svakog jutra suočava sa milion potencijalnih odevnih kombinacija jer muškarci biraju između nekoliko odela, košulja i šačice kravata.

Ova razlika dalje se prenela i na obuću jer je sada mogla da nosi poslovne cipele koje su bile znatno udobnije od onoga na šta je ona navikla. Nakom mesec dana provedenih u muškoj odeći, Lusi je ostala očarana muškom modom i krajnje razočarana standardima koji su nametnuti ženama na poslu.

"Nikada nisam nosila odeću u kojoj sam se osećala toliko udobno, mogla da regulišem temperaturu tela i u kojoj sam izgledala dobro. Prostim oblačenjem ženskih pantalona - koje na prvi pogled izgledaju slično muškim - mogu da primetim koliko njihov kroj uopšte ne laska mojoj liniji", priča Lusi.

Pored odela, muške majice su kvalitetnije i čine da žensko izgleda kul u njima, pogotovo ako jednu polovinu uvučete u farmerke ili pantalone kako biste pokazale svoje obline, dodaje ona.

A s obzirom na to da je napolju hladno vreme, Lusi ženama savetuje da pohrle na muška odeljenja modnih prodavnica i isprobaju muške džempere, jakne i udobne majice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    27. januar 2017 | 13:03

    To isto moze sa zenskom garderobom ! Kao sto je i sama videla " Ogledalo je glavni Modni Kreator i Stilista " ! Kupite samo " Vog , americki , septembarski broj ! Imate sve modne detalje , boje , dezen , modele , za sledecu sezonu ! Nacice te sve sto vas interesuje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA