≫ 

Evo kako mesec rođenja žene utiče na njenu sudbinu: Avgust donosi moćne dame! Februar stvara seksi avanturistkinje!

Od januara do decembra, svaki mesec ima posebno značenje. Saznajte šta mesec rođenja otkriva o vašoj ličnosti

  • 0

Nema sumnje da temperament, karakter i sudbina žene ne zavise samo od njenog odrastanja i životnih iskustava. Baš kao i horoskop, rođenje u određenom mesecu takođe može da otkrije puno toga o vama.

AKO STATISTIKA NE LAŽE: Žene sa ovih 20 imena će ZATRUDNETI u 2017!

ELIKSIR MLADOSTI: Recept za dugovečnost je neverovatno prost - ali neće vam biti dobro kada ga čujete

Januar

Žene rođene u ovom mesecu su vredne i znaju kako da završe svaki posao koji im se poveri. Veoma su uredne, organizovane i ozbiljne i to ih čini odličnim vođama u poslovnom svetu. Iako ponekada mogu biti kritične, takođe su i veoma osetljive i imaju problema da da iskažu svoje emocije. Žene rođene u januaru vole decu i imaju veoma lojalne partnere.

Februar

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vi posedujete slobodan duh i nestalnu ličnost - jednog trentuka mogu biti živa vatra, a već drugog stidljive i povučene. Mnoge vole da istražuju nove ciljeve i snove i prave velike rizike kako bi dostigle svoje ambicije. Žene rođene u februaru su veoma atraktivne i seks i sa lakoćom ostvaruju nova prijateljstva - iako retko kada svoju romantičnu stranu pokazuju u javnosti.

Mart

Ove osetljive duše su veoma saosećajne prema drugima i vole da se brinu o njima. Veoma su atraktivne, iskrene i obožavaju pažnju. Nažalost, ponekada mogu biti krajnje neraspoložene i zlopamtila.

April

Iako žene rođene u ovom mesecu možda nisu tradicionalno atraktivne i seksi, njihova snažna ličnost i želja za pažnjom čine ih zabavnim prijateljima. Odlične su u motivaciji, ali mogu postati agresivne i previše emotivne.

Maj

Žene rođene u maju imaju neverovatnu motivaciju i brz intelekt potreban za obavljanje svakog posla. U osnovi su veoma atraktivne - i fizički i psihički i zbog toga privlače jake partnere. Ove nemirne žene obožavaju putovanja i rado se pridružuju grupama koje cene njihove sposobnosti.

Jun

I dok žene rođene u ovom mesecu lako ostvaruju nova poznanstva zahvaljujući dobrim manirima i humorom, ipak mogu da postanu temperamentne kada ih neko povredi. Uživaju u debatama i dubokim razgovorima jer im to pruža priliku da vežbaju svoj aktivan um.

Jul

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ove žene imaju živahnu ličnost koja bez ikakve muke privlači nova prijateljstva. Svoju dobru reputaciju štite iskrenošću i brigom o osećanjima drugih i zbog toga su savršene majke. Generalno su tihe, ali ako ih neko isprovocira mogu da mesecima budu ljute. Spremne su da naporno rade i odlične su u učenju novih stvari.

Avgust

Velike vođe često se raqđaju u avgustu. Žene rođene u ovom mesecu imaju neustrašivu ličnost i sposobnost da druge vode ka njihovom cilju. Često su atraktivne i egzotične i obožavaju da budu u centru pažnje upijajući svaki kompliment. Veoma su romantične i svoja osećanja iskazuju bez problema. Međutim, kada stvari u vezi krenu po zlu, umeju da odreakuju ishitreno i pogoršaju stvari usled svog ponosa.

Septembar

Žene rođene u septembru su veoma tvrdoglave, samouverene u svoje sposobnosti, vredne i organizovane. Iako imaju sklonost da ukazuju na mane drugih, prilično su inteligentne i vole da saznaju nove stvari. Ponekada mogu izgledati bezosećajno jer sve svoje emocije drže duboko zakopanim.

Oktobar

Razgovor sa ženom rođenom u ovom mesecu uvek je ispunjen šalama, snovima i jakim stavovima. Vrlo lako se oporavljaju od svakog životnog pada i veoma su dobri prijatelji i vole decu.

Novembar

Ponekada su tajnovite, nepredvidive i lako planu. Ako uspeju da prevaziđu negativne aspekte svoje ličnosti, onda su u stanju da ostvare veoma duboku ljubav ispunjenu romantikom. Veoma su iskrene i zaslužuju poverenje svih prijatelja.

Decembar

Ove žene su aktivne, razigrane i poseduju sjajan smisao za humor. Od negativnih crta izdvajaju se kratak fitilj, nestrpljivost i isuviše logičan pogled na sve stvari. Ako žele da im život bude ispunjen ljubavlju, moraju da porade na ovim stvarima.

Pogledajte kako možete da promenite svoju sudbinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA