≫ 

Sve blagodeti banane: Saznajte koliko je dovoljno da ih pojedete, i koje bolesti sprečava

Povodom Dana državnosti, u prazničnom dvobroju Srpskog telegrafa, 15. i 16. februara na poklon dobijate samolepljivi grb Srbije i dodatak magazin Žena.

  • 0

I ove srede "Srpski telegraf", koji zbog državnog praznika Sretenje izlazi kao dvobroj za 15. i 16. februar, poklanja dodatak "Žena" u kojem, između ostalog možete pročitati sve o tome kakve koristi po naše zdravlje ima slatka južna voćka - banana.

Oblik i punoća usana otkrivaju aspekte vaše ličnosti: Otkrijte kom tipu pripadate

Rešite se dosadne peruti na prirodan način: Ove namirnice imate u kuhinji, iskoristite ih, i vaša kosa će ponovo blistati!

Verovatno ste videli mnoge sportiste kako jedu bananu na utakmicama. Razlog tome je velika količina otpornog skroba i bogatog kalijuma, neophodnih za svakodnevne aktivnosti. Odlična je voćka za užinu jer ne pravi nered i lako se ljušti. Ovo tropsko voće vraća energiju, raspoloženje i sprečava razvoj zdravstvenih problema, mnogo više nego što možete i da zamislite. Predstavljamo vam sve blagodeti banane, a dovoljno će biti da pojedete dve banane i nadoknadite količinu zdravih sastojaka svom telu. Banana sprečava čak i razvoj raka... Više pročitajte u današnjem Srpskom telegrafu...

Takođe, možete da saznate sve o popularnim veštačkim noktima. Koja je razlika između tipsi, gela i akrila, kao i sve o tome na koji način ova dekoracija utiče na zdravlje noktiju. Naravno, saznajte i kako na prirodan način da ojačate nokte i koliko je vremena potrebno da se nokat oporavi posle nanošenja gela...

Foto: Promo Foto: Promo

Odabir boja prilikom krečenja prostorija u domu ne bi trebalo da bude problem ukoliko pratite Feng-šui pravila koja možete da pronađete u ovom broj Žene.

Zima je vreme kada se u telu nakupi mnoštvo otrovnih materija, a stručnjaci za Ženu otkrivaju koji su najbolji i najefikasniji načini da se oslobodite toksina...

Ljubav nije baš egzaktna nauka, ali numerologija otkriva kako da na osnovu svog ličnog broja i broja (potencijalnog) partnera saznate da li ste srodne duše.

Foto: Promo Foto: Promo

Testirajte se i saznajte da li ste spremni za ljubav i koliko vam ona znači...

Ukoliko je zubobolja hroničan problem, to može da ukazuje na to da patite od neke bolesti. Naime, problemi sa zubima mogu da znače da postoji upalni proces u vašem telu ili vam neki organi ne funkcionišu onako kako bi trebalo. Obratite pažnju koji zub vas boli i možda otkrijete šta u organizmu ne valja...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA