≫ 

Pritisnite OVU tačku i rešićete se stresa očas posla (VIDEO)

Na našem telu postoji mreža meridijana koje povezuju organe i kroz koje protiče energija, a pritiskom na jednu tačku možete odagnati nekoliko tekoba

  • 0

Akupresura je drevna kineska praksa koja se zasniva na manipulisanju energijom tela pomoću pritiska ne određene tačke. Ova drevna i prirodna tehnika koristi se za lečenje raznih fizičkih ili emocionalnih stanja, a ovoga puta reč je o smernici kako da pritiskom na određenu tačku oterate nesanicu.

Na vašem telu postoji tajno dugme! Evo šta će da se desi ako ga pritisnete (VIDEO)

Zovu je TAČKA ZA STOTINU BOLESTI! Evo šta će se dogoditi ako je masirate svaki dan

Ukoliko ste napeti, pod stresom ili osećate anksioznost, onda ćete u videu Instituta akupresure moći da pogledate koju tačku treba da pronađete i na nju delujete kako biste sami sebi pomogli. Džozef Karter pokazuje kako da koristite "7 srce" akupresurnu tačku protiv depresije, anksioznosti, stresa ili nesanice.

Ova tačka zove se i "Kapija duha", nalazi se na ruci - u neposrednoj blizini dlana i pomaže da se smiri duh i popravi raspoloženje. Korisna je protiv straha, briga i mučnine.

Printskrin: YouTube/Bay Area Natural Health Printskrin: YouTube/Bay Area Natural Health

Nađite tačku u naboru zgloba dlanom okrenutim nagore, prislonite na nju prst ili palac, pritisnite "7 srce" tačku unutra ka kosti, držite najmanje 30 sekundi ili najviše oko tri minuta, duboko dišite i nežno masirajte tačku.

Uoatalom, pogledajte video i zajedno sa Džozefom Karterom naučite kako da sami rešite neki od pomenutih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA