BUZZ SLAVI ROĐENDAN : Fudbaleri, košarkaši, kreatori, glumci, pevači… čestitali Buzz-u rođendan (FOTO) (VIDEO)

Za drugi rođendan, BUZZ lansira i svoju unikatnu kolekciju majica, a samo tog dana, uz svaku kupovinu patika, ljubitelji tog koncepta dobijaju na poklon i BUZZ majicu

  • 0

Buzz sneaker station destinacija za one koji izborom pravih patika kreiraju svoj jedinstven stil – slavi drugi rođendan. U petak, 17. marta, prvi sneaker station pripremio je razna iznenađenja - poklone uz svake kupljene patike, druženje sa poznatima, nastupe najpopularnijih DJ-eva, slikanje sa Buzz Crew promoterima.

Za drugi rođendan, BUZZ lansira i svoju unikatnu kolekciju majica, a samo tog dana, uz svaku kupovinu patika, ljubitelji tog koncepta dobijaju na poklon i BUZZ majicu.

Foto: Promo Foto: Promo

Rođendan BUZZ-u proslavljaju i mnoge poznate ličnosti na čelu sa buldogom Grofom najpoznatijim domaćim psom na Instagramu.

Foto: Promo Foto: Promo

Fudbaleri, košarkaši, kreatori, glumci, pevači … snimili su rođendanski video a u sjajnom crew-u, pored buldoga Grofa, pojavili su se košarkaš Branko Lazić, fudbaleri Crvene zvezde Mihajlo Ristić ,Filip Manojlović, Andrija Luković i Mičel Donald, glumice Nina Janković i Tamara Dragićević, modni kreator Saša Vidić, manekenka Danijel Dimitrovska, reperi Reksona, Mimi Mercedez i grupa THC, DJ Dada Selectah.

Foto: Promo Foto: Promo

Nov i moderan enterijer BUZZ prodavnica i ponuda modela najvećih svetskih brendova preneli su duh velikih metropola prvo u Srbiju, a zatim i na ostale zemlje regiona. BUZZ danas ima 25 prodavnica u 7 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji, a planirano je otvaranje još 15 prodavnica u naredne 3 godine.

Foto: Promo Foto: Promo

Za dve godine, kroz BUZZ prodavnice prošlo je više od 10 miliona ljudi, a u godinama koje slede očekuje se da će broj zadovoljnih kupaca biti još veći.

Pogledajte i kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA