Evo zašto je baš Ovan PRVI ZNAK u horoskopu

Napokon znamo zašto ovaj znak mora da bude prvi u svemu, ali i kakav je u ljubavi, seksu i životu

  • 7

Svaki put kada otvorite neki horoskop, primetićete da je po pravilu prvi zodijački znak kojim se počinje astrološka prognoza – Ovan. No, zašto je to tako?

Ovo su NAJSEKSI aduti svakog znaka: Žene Ovnovi imaju savršene grudi, a Jarac nije ni svestan svog najjačeg oružja

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Ovo su najperverznije stvari koje horoskopski znakovi obožavaju u seksu

Sunce izlazi i budi život na Zemlji. Dolazi nam proleće, a s njim i rođendan deci izlazećeg Sunca, prvom znaku Zodijaka. Biti rođen kao Ovan, znači roditi se kao pobednik.

Iako Mars, vladar ovog znaka, nosi u sebi agresivnu energiju, koja može biti destruktivna, upravo on čini Ovnove pobednicima. Ovan voli da je uvek prvi i prvi u svemu. Međutim, to nije samo takmičarski duh i ljubav prema pobedi, već ljubav prema životu. Ovan vlada prvom kućom prirodnog horoskopa, koja označava rađanje, energiju, impuls, početak života…

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Kao prvi znak Zodijaka Ovan ima savršen horoskop. Naime, sve kuće su prirodno raspoređene, što znači da na neki način sve služe njemu. To znači se u životu Ovna sve odvija po prirodnom redu, piše portal NovoDoba.org.

Mars u prvom polju daje Ovnu jaku energiju, koja ga uvek čini mladim u duši, borbenim, pokretnim, uvek spremnim na akciju, kojom realizuje svoje ciljeve. Kako bi se jasnije dao opis o kakvom se znaku radi, prisetite se nekog od mečeva slavnog boksera Vladimira Klička. Kada ga vidite u ringu, osetite pravi muški princip, kroz njegovu pojavu i držanje. Sam njegov ulazak u ring je pobeda. Uvek fer, sportista bez premca, to je Kličko – Ovan.

Ovan je uvek spreman da prizna poraz i pruži ruku boljem od sebe. Spreman je da uradi sve da bi pobedio, ali za njega pobeda nije pobeda ako je osvojena kvarnim udarcima. Ovan je gladijator u borbi s lavom.

Najbolji sportisti, ratnici i osvajači rođeni su baš u ovom znaku ili se može reći da je Ovan rođen da ostvari šta god zamisli.

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Muškarac rođen u ovom znaku je oličenje muškosti, pun energije, sportista, avanturista, ratnik, borac… i uz to je veoma lojalan. Obično nema problema s kilažom, često ćete ga prepoznati po dečijim očima, vižljastim mišićima, osmehu, adrenalinu…

U ljubavi i porodičnom životu su takođe jako korektni. Veoma vole decu i kad se ožene, žena im postaje centar sveta. Zaljubljive su prirode, puni pozitivne energije, a kada se Ovan zaljubi, ceo komšiluk to oseti, jer su u stanju da se danima lickaju i doteruju.

Nikad ne odustaju od svog plena, samo mogu praviti kratke pauze u svojim osvajanjima. Kada osvoji plen, ume da se ohladi, pa ga valja stalno izazivati.

Što se tiče ostvarivanja karijere i društvenog statusa, Ovnovima to dolazi kasnije u životu, zbog 10. polja u Jarcu i Saturna koji vlada tim poljem.

Žena rođena u ovom znaku je, na prvi pogled, prava amazonka, ali to je u stvari divna, nežna i emotivna dama koja traži muškarca u pravom značenju te reči, to jest, nekog ko je jači od nje. Odlične su majke, privržene domu, deci, a i svojim majkama. Vrhunske su domaćice, ali sve to ih ne sprečava da imaju i karijeru, jer one prosto moraju da budu ostvarene kroz sve. Ne traži muškarca da je materijalno obezbedi, već da ima „dostojnog protivnika“.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

Obično su veoma vitke, privlačnog vižljastog tela, pune pozitivne energije, a najinteresantnije od svega je to što, za razliku od pripadnica ostalih znakova Zodijaka, imaju muški mozak.

Mars je planeta koja vlada i znakom Škorpije, ali u tom znaku on seje smrt, dok u Ovnu stvara život. Da nema Marsa u Ovnu, život na Zemlji ne bi postojao. Bilo bi slike bez zvuka, tona, pokreta… jer upravo ovaj znak jedini ima energiju koja pokreće sve.

Zašto se roditi baš u ovom znaku? Ako želite da ste apsolutni pobednik u svemu, to ćete uspeti samo ako ste Ovan. Njegova parola je – rodi se kao Ovan i stvaraj život.

(Telegraf.rs / Novo Doba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA