≫ 

Dodajte ovaj TAJNI SASTOJAK krompiru i dobićete pomfrit bolji od onog u restoranu - i to BEZ PRŽENJA"

Ako ste ikada pokušali da napravite pomfrit kao iz restorana - i potpuno omanuli, ovaj trik će vam pomoći da se to više nikada ne desi

  • 0

Stručnjaci za hranu sajta Greatist.com sa celim svetom su podelili prost vodič za pečenje krompira u rerni koji je hrskav spolja i neverovatno mek iznutra.

Ceo život ga POGREŠNO spremate i UNIŠTAVATE UKUS - evo kako se zaista pravi PIRE KROMPIR!

OBAVEZNO dodajte ove stvari piletini, krompiru i salati ako želite brže da smršate

Oni tvrde da se sve svodi na tehniku - i jedan iznenađujuć sastojak.

Evo kako da napravite krompiriće koji su bolji nego oni u restoranu:

1. Koristite krompir sa tamno braon korom

2. Isecite krompire na debljinu od pola centimetra. Ako su previše tanki izgoreće spolja pre nego što se lepo skuvaju unutra.

pomfrit

3. Dobro ih obrišite kako biste uklonili svu vlagu i pospite kukuruzni skrob po krompirićima jer je to tajni sastojak koji će učiniti da budu savršeni. Navodno, kukuruzni skrob upija više vlage - zbog čega su krompirići hrskaviji.

4. Dodajte maslinovo ulje i prekrijte svaki krompirić njime.

5. Rasporedite ih po ravnomerno po plehu i postarajte se da ne budu previše blizu jedan drugom.

6. Ključna temepratura za savršeni pomfrit iznosi 230 stepeni Celzijusa.

7. Krompiriće pecite 25 minuta i obavezno ih okrenite na polovini ovog vremena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA