≫ 

OBAVEZNO dodajte ove stvari piletini, krompiru i salati ako želite brže da smršate

Ovo su kombinacije namirnica koje garantuju maksimalan gubitak kilograma

  • 2

Kombinovanjem namirnica činimo da svako jelo bude ukusnije, ali ako koristimo one prave, takođe možemo i da poprilično smršamo.

JAPANSKA BANANA DIJETA: Smršajte 5 kilograma za 7 dana

OD KITA UBICE DO SEKSI CICE: Bila je teška pola tone, a sada izgleda neprepoznatljivo!

Ove kombinacije daće vam više energije i pomoći da brže skinete neželjene kilograme.

Povrće i kuvano jaje

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Jaja pomažu apsorpciju karotenoida (pigment koji daje boju povrću). Karotenoidi pomažu borbi organizma sa viškom kilograma, štite naš vid i neguje kožu. Sledeći put kada budete spremali salatu, razmislite o tome da u nju stavite i jedno kuvano jaje.

Tunjevina i đumbir

Đumbir blokira enzime koju dovode do upalnih provesa u organizmu. Sa druge strane, tunjevina sadrži Omega-3 masne kiseline koje sprečavaju nakupljanje sala na stomaku. U pitanju je savršena kombinacija ako želite da se oslobodite viša kilograma.

Kukuruz i mahunarke

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Ishrana bogata mahunarkama (boranija, grašak, pasulj...) pomaže gubljenju kilograma. Ako im dodate i kukuruz, taj efekat će biti pojačan jer on sadrži skrob zbog čega telo ne apsorbuje većinu kalorija i glukozu.

Dinja i grožđe

Dinja je prirodni diuretik koji sprečava zadržavanje tečnosti u organizmu, dok grožđe u sebi ima antioksidanse koji smanjuju nakupljanje masti. Idealna kombinacija za sprečavanje nadutosti.

Piletina i kajenski biber

Piletina je bogata proteinima i zbog toga smo duže siti i unosimo manje kalroija kada je jedemo. Kajenski biber ubrzava sagorevanje masti i kontroliše apetit.

Krompir i biber

Sudeći po jednom istraživanju, krompir je zasitniji od namirnica od celog zrna i bogat je kalijumom. Ako želite da vam krompir postane saveznik u mršavljenju, jedite ga kuvanog i bez ikakvih dodataka. Umesto putera ili pavlake, samo ga pospite biberom jer on sprečava formiranje novih masnih ćelija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    13. mart 2017 | 10:23

    Ma necu bree da smrsam hocu da se ugojim sta je sa nama koji hocemo da se ugojimo za nas nema nista niko nista ne objavljuje ispraznim frizider i opet nista sta mi da radimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA