≫ 

FATALNA GREŠKA: Ne ignorišite zujanje u ušima jer u pitanju može da bude opasna bolest

Simptome ovih opasnih bolesti često ignorišemo - i tako stavljamo život u opasnost

  • 0

Možda mislite da je u pitanju nešto krajnje bezopasno i naivno, ali ovi simptomi mogu da ukazuju na veoma ozbiljne zdravstvene probleme.

Bilo je potrebno 16 godina i preko 100 doktora da otkriju njenu bolest - a svi možemo da je dobijemo

Milioni roditelja čuvaju DEČIJE ZUBE, a kad čujete razlog - KAJAĆETE se što i vi niste to uradili

Zato je važno da na vreme prepoznate opasne simptome i na vreme reagujete.

Da li su vaši prsti počeli da menjaju boju? Ako je to slučaj, to bi mogao da bude znak da ste razvili Rejnodov sindrom. Promena boje prstiju je vrlo često znak da ne dobijaju dovoljno krvi, a ako ovaj simptom počne negativno da utiče na vaš život, vreme je da potražite pomoć lekara.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako vam se koža guli mnogo lakše nego što bi to trebalo, to može biti znak još jednog ozbiljnog medicinskog problema. U pitanju je najčešći indikator toga da vašem telu nedostaju vitamini, a postoji i rizik od gljivične infekcije.

Konstantna zvonjava u ušima je uobičajen simptom kod osoba koje pate od tinitusa. Glavni krivac za ovo je preterani stres, a ako mislite da je to zbog toga što ste veče pre toga proveli u bučnom klubu - svaka zvonjava koja traje duže od 48 časova može da bude znak ozbiljne nevolje. Tinitus nije bolest, nego je simptom, koji može da izazove velik broj stanja i bolesti (npr. upale uva, strana tela u uhu), i nuspojava koju izazivaju neki lekovi (npr. aspirin)

Ignorisanje ovih naizgled bezopasnih simptoma možda vam se čini kao najbolje rešenje jer vam se čini da najverovatnije nije ništa opasno, vrlo lako možete da stavite svoj život u opasnost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA