≫ 

Ako svako jutro PIJETE KAFU na ovaj način - nikada NEĆETE SMRŠATI

Napitak koga se teško odričemo ima svoje dobre strane ako ga pijemo na pravi način

  • 0

Mnogi od nas nisu ni svesni koliko kalorija možemo da unesemo u toku dana samo putem pića. Ako je vaš izbor neko gazirano piće ili neodoljiv voćni koktel, dobro razmislite pre nego što se prepustite uživanju.

Vrlo je izvesno da ćete postići kontra efekat i dodati centimetre vašem struku.

U kafu stavite malo čokolade i rešićete 2 NAJGORA jutarnja PROBLEMA koje svi imamo

Mirisne galete sa čokoladom i kafom

Ne očajavajte, postoji napitak koji može da vam pomogne u tome, ako ga pijete na pravi način. Veoma je popularan i teško ga se odričemo, naročito ujutru, njeno veličanstvo- kafa.

Foto: sxc.hu/wax115 Foto: sxc.hu/wax115

Ukoliko kafu pijete sa dosta šlaga, mleka ili šećera, proces gubitka težine će se usporiti. Prema rečima Ketlin M. Zelman, dodavanjem pavlake, aromatizovanih sirupa ili šlaga u crnu kafu, unosite velike količine šećera i masti u organizam. Ove kafe mogu sadržati i do 570 kalorija, više nego što sadrži jedan obrok.

Umesto dodavanja aditiva, probajte da pijete čistu crnu kafu, ona sadrži manje od 2 kalorije. Ovaj dragoceni napitak smanjuje rizik od srčanih oboljenja i dobar je antioksidans.

Ako baš ne možete da pijete kafu bez mleka, neka to bude ono sa malim procentom masti, i naravno - što manjom količinom šećera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA