OTAC GODINE: Istetovirani i bradati rmpalija svuda sa sobom nosi malu lutku, a razlog će vas oduševiti (FOTO)

Ovo je priča o neobičnom i hrabrom ocu, koji nije mogao da izneveri svoju ćerku i njenu lutku ostavi bez odeće

  • 2

Većina roditelja će učiniti sve za svoju decu. Jedan od takvih je Kinan Votkins iz SAD. On je stavio po strani ponos i opasni izgled kako bi izašao u susret 10-godišnjoj ćerki.

 Ćerka mu je dala ceduljicu - a ono što je PROČITAO u poslednjoj poruci ga je nateralo da ZAPLAČE

Čudotvorac: Super tata otkrio način kako da beba odmah prestane da plače (VIDEO)

Srce da prepukne: Fotografija na kojoj otac u rukama drži sina koji je živeo samo nekoliko minuta (FOTO)

Votkins je visok, istetoviran čovek sa impozantnom bradom. Još više čudno je kad je u majici Panišer ušao u prodavnicu sa malom lutkom, koju mu je ćerka Ajla ostavila na čuvanje.

Kako sam kaže, Kinan je ponosan roditelj dvoje neverovatne i izuzetno kompleksne dece - Eša (10) i Ajle (9).

- Pre nekoliko noći, dok sam im spremao večeru, Ajla mi je prišla i pitala da li sutra mogu da pripazim na njenu lutku Dejvi? Kada sam pristao, pitala me je da lutki nabavim neku odeću, pošto nije bila obučena. Pristao sam i više nije bilo povratka, jer ne želim da lažem ili izneverim ćerku.

Kada je ušao u radnju sa lutkom, bio je potpuno izgubljen. Odlučio je da priđe mladoj prodavačici Šeldi Kolins i pita je za savet.

- Gospođice, gde vam stoje odelca za bebe? Smejala se, ali je bila zbunjena jer je videla istetoviranog čoveka od 190 centimetara i 115 kilograma u majici Panišera sa lutkom u kolicima. Ljubazno me je uputila i Dejvi je dobila odeću.

Prodavačica je bila više nego iznenađena kada ga je u supermarketu ugledala sa bebom. Kada je saznala priču, koja stoji iza toga, bila je i impresionirana.

- Nisam mogla da verujem kako se odnosi prema ćerci. To je neverovatno. Mogu samo da zamislim kako je čuva i odnosi se pre njoj. Mislim da ovakvi roditelji zaslužuju pažnju. Ako ovo nije ljubav onda ne znam šta je - napisala je Šejdi u postu, koji je dobio 64.000 lajkova.

- Ja sam samo otac, koji želi da deca shvate da ih zaista volim. Želim da budu srećni i uradio bih sve, pa čak i neprijatne stvari, samo da bi održao obećanje. Možda nisam otac godine, ali sam ipak otac - poručio je Votkins.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA