• 0

Način na koji se DRŽITE ZA RUKE sa partnerom otkriva VEOMA važnu stvar o vašoj VEZI

Obratite pažnju na način na koji se držite za ruke jer može da pokaže da u vezi nešto nije kako treba

  • 0

Nema lepšeg osećaja nego kada se sa osobom koju volite šetate i držite se za ruke. Ipak, ovaj gest ljubavi može da otkrije puno toga o vašoj vezi - a nije sve baš tako lepo.
Ovo su 3 razloga zbog kojih ljudi u vezi varaju osobu koju vole

Ukoliko vam je stalo do dečka, prestanite da izgovarate OVE tri rečenice
Pogledajte šta način na ko se sa partnerom držite za ruke otkriva o vašoj vezi:
1. Dlanovi na dole
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ako se držite za ruke na ovaj način, to znači da je vaša veza bazirana na nežnosti a ne na strasti. Takođe, osobe koje drže dlan na dole imaju jaču ličnost, češće preuzimaju inicijativu i odlučnije su.
2. Ukršteni prsti
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ovo je jasan simbol strasti i velike povezanosti. Kada se držite za ruke na ovaj način, važno je da oboje čvrsto stežete partnerovu ruku jer slabiji stisak nije dobar znak.
3. Držanje za jedan prst
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Osobe koje se ovak drže za ruke jasno pokazuju da cene svoju nezavinost. Ovakvi parovi znaju da poštuju prostor i privatnost partnera. Takođe, ovo može da bude znak da par prolazi kroz delikatan trenutak kada jedan partner oseća potrebu da se veza vrati u fazu kada su bili prijatelji.
4. Podrška drugom rukom
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ako korstite drugu ruku kao dodatnu podršku, to znači da stvari postaju ozbiljnije. Ipak, ovo nije uvek pozitivan znak jer može da znači da se partner pretvara u posesivnu osobu.
5. Ukrštene ruke
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ako držite ruke na ovaj način svaki dan, to znači da osoba koja drži partnerovu ruku traži zaštitu ili se oseća nesigurno u vezi.
6. Držanje za prste sa blago isturenom šakom
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ovo može da bude znak da par nije na istom mestu. Ko pokušava da malo izvuče ruku pokušava da natera partnera da određene odluke donosi brže nego što je to navikao.
Takođe, ovo može biti znak da je toj osobi dosta rutine u vezi.
7. Bez držanja za ruke
Foto: Telegraf

Foto: Telegraf


Ako partner odbije da se držite za ruke, to može da bude znak da nije previše zainteresovan za vezu. Međutim, ovo može biti i znak da želi malo više privatnosti. Nemojte donositi nagle odluke i obraćajte pažnju na druge znakove u vašoj vezi - verovatno nemate razloga za brigu.
Daljinac baner
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima