SALON ZA NEGU I ŠIŠANJE PASA: Sreća vašeg ljubimca zavisi od nege i zdravlja (FOTO)

U srcu Vračara, u Nevesinjskoj br. 6, nalazi se savremeno opremljen salon za šišanje i negu pasa “Pop Dog”, u kome se vaš ljubimac oseća kao kod kuće, a iz njega izlazi razdragan i veseo

  • 6

Baš kao i vama i vašem ljubimcu neophodna je nega, redovno održavanje, četkanje i ulepšavanje. Kupanje i šišanje pasa je izuzetno zahtevno, pa je neophodno angažovati stručno lice kako bi se sprečile povrede. U salon Pop Dog na Vračaru koriste najkvalitetniju francusku kozmetiku kojom se psi kupaju, a o njihovom ugodnom osećaju prilikom šišanja brine kinološki sudija, sa iskustvom od preko 30 godina rada sa psima.

Od momenta kada uđete u salon sa vašim kučetom pa do kraja ulepšavanja, može da prođe i po nekoliko sati. U ovom salonu psi se osećaju jako prijatno a vlasnici su slobodni da ih ostave osoblju i da se po njih vrate tek na kraju tretmana.

Prvi korak pri ulepšavanju je kupanje ljubimca, kako bi se uklonila sva prljavština, mrtve ćelije i podstakao rast nove i sjajne dlake. U "Pop Dogu" koriste antialergijske šampone na bazi kamilice, pa su negativne reakcije gotovo nemoguće.

Drugi korak je sušenje dlake i feniranje a zatim četkanje ljubimca. Svi psi imaju koristi od redovnog četkanja, bilo da su kratkodlaki ili oni sa dugom i kovrdžavom dlakom.

Četkanjem se sprečava nastanak čvorova koji mogu da dovedu do iritacije kože, a ujedno je i način provere da li je vaš ljubimac zdrav. Zavisno od rase psa dlaku je potrebno četkati nekoliko puta nedeljno do jednom mesečno.

Nežno četkanje ljubimca takođe pomaže uspostavljanje veze između čoveka i psa, koje je neophodno za sledeću fazu ulepšavanja – šišanje. Iako su psi na stolu za friziranje nemirni, dugogodišnje iskustvo kinološkog sudije, strpljenje i ljubav prema životinjama, čine ih smirenim do nivoa da se sami nameštaju za novu frizuru.

U "Pop Dogu" možete dobiti i niz saveta koji stil je najbolji za vašeg ljubimca ali i izabrati dekorativne elemente i dodatke za stilizovanje.

Bitan deo tretmana je seckanje noktića, koje ukoliko ne radite redovno može da dovede do povrede šapica, kao i čišćenje okica i ušiju, koji će omogućiti da vaš pas zauvek ima sjajan, lep i vlažan pogled. Na kraju tretmana sledi specijalna poslastica za kucu – užina napravljena baš po njihovom ukusu.

Jako je važno da svog psa što ranije naviknete na rutinu odlaska kod grumera, kako bi se što pre privikao. Redovno održavanje i nega pasa, sprečavaju brojne bolesti i produžavaju životni vek vašeg ljubimca.

Salon "Pop Dog" se nalazi u prostoru na dva nivoa, gde je na donjem spratu kada za kupanje a na gornjem salon za ulepšavanje i sređivanje.

Za sve klijente koji prvi put dolaze sa svojim ljubimcima " Pop Dog " nudi specijalni popust, a zakazivanje termina možete izvršiti na telefon: 060/450-9876. Zaposleni se trude da svaki termin realizuju u roku od 24 časa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    27. jul 2013 | 22:42

    Stvarno su odlicni. Bio sam pre neki dan i odusevljen sam. Beogradu je trebao jedan ovakav salon.

  • POP DOG

    10. septembar 2013 | 22:37

    Postovani Mikice,ukoliko ste stvarno bili kod nas u salonu,molimo vas da nam se javite na telefon pop dog-a da vam vratimo novac i da nam ukazete na eventualne propuste kod vaseg ljubimca.Covek o kome govorite je kinoloski sudija sa 30 godina iskustva i sa zadovoljstvom zelimo da cujemo vase kritike.Imajte u vidu da salon

  • POP DOG

    10. septembar 2013 | 22:41

    slika kuce pre i posle sisanja.pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA