• 0

Za diplomce Akademije nove kiropraktike osiguran posao

Naredna prezentacija NCQ Europe Akademije predviđena je za 21. septembar, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA, u Bulevaru Zorana Đinđića 44 na Novom Beogradu

  • 0

Na fakultetu FEFA na Novom Beogradu, u subotu 14. septembra, održana je prva prezentacija NCQ Europe Akademije, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora.
Školovanje na ovaj akademiji trajaće dve godine, a predavači su istaknuti stručnjaci iz ove oblasti - Stacey Poole, Vladan Jovićević, Dejan Čubrilo, Verica Petković, uz mnoge druge predavače.

Na prezentaciji upućen je poziv svim zainteresovanima da se školuju na NCQ Europe Akademiji, koja se i osniva iz potrebe za drugačijim pristupom u kiropraktici.
Osnivač i direktor kompanije NCQ Europe, kiropraktor Vladan Jovićević je objasnio da je potrebno da se posebna pažnja posveti deci, kod koje se i u najranijem dobu pojavljuju razne deformacije.
- Korektivne metode su u ranom pedijatrijskom uzrastu vrlo blage i potpuno bezopasne, a istovremeno izuzetno efikasne. Deluju blagotvorno odmah, ali i preventivno. Po dobijanju titule NCQ Europe kiropraktor, dobija se posao u okviru NCQ Europe sistema, što je svakako velika prednost za diplomce ove akademije - rekao je Jovićević.

Predavač NCQ Europe Akademije kiropraktor Stacey Poole, koja se više od 15 godina u San Francisku bavi ovim poslom, istakla je da ovakav pristup kiropraktici u regionu ne postoji.
- Zato, na primer u Americi, jedan grad od 100.000 stanovnika ima minimum 50 kiropraktičara i svi oni imaju puno pacijenata. Školovanjem na NCQ Europe Akademiji kandidati imaju osiguranu budućnost i oni neće nikada biti bez posla, što je najbitnije. Svesni smo kakva je ekonomska situacija u Srbiji i zaista smo ponuduli školovanje po znatno nižim cenama. Škole kiropraktora u svetu su veoma skupe i traju između četiri do šest godina, za šta je potrebno od 60.000 do 80.000 evra. Mi idemo logikom da kažemo mladim ljudima i svima oko njih da je nova kiropraktika budućnost, da ih naučimo da je apsolutna simetrija skeleta neophodna, a da i najmanji bol u vratu, kičmi ili nogama ne treba da se trpi jer našim metodama može vrlo brzo biti otklonjen - poručila je Poole.
Druga prezentacija nove kiropraktike NCQ Europe Akademije biće održana 21. septembra u amfiteatru fakulteta FEFA, u Bulevaru Zorana Đinđića 44 na Novom Beogradu.
(N. S.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima