Za diplomce Akademije nove kiropraktike osiguran posao

Naredna prezentacija NCQ Europe Akademije predviđena je za 21. septembar, od 13 do 15 časova, u amfiteatru fakulteta FEFA, u Bulevaru Zorana Đinđića 44 na Novom Beogradu

  • 0

Na fakultetu FEFA na Novom Beogradu, u subotu 14. septembra, održana je prva prezentacija NCQ Europe Akademije, koja će se baviti edukacijom novih kiropraktora.

Školovanje na ovaj akademiji trajaće dve godine, a predavači su istaknuti stručnjaci iz ove oblasti - Stacey Poole, Vladan Jovićević, Dejan Čubrilo, Verica Petković, uz mnoge druge predavače.

Na prezentaciji upućen je poziv svim zainteresovanima da se školuju na NCQ Europe Akademiji, koja se i osniva iz potrebe za drugačijim pristupom u kiropraktici.

Osnivač i direktor kompanije NCQ Europe, kiropraktor Vladan Jovićević je objasnio da je potrebno da se posebna pažnja posveti deci, kod koje se i u najranijem dobu pojavljuju razne deformacije.

- Korektivne metode su u ranom pedijatrijskom uzrastu vrlo blage i potpuno bezopasne, a istovremeno izuzetno efikasne. Deluju blagotvorno odmah, ali i preventivno. Po dobijanju titule NCQ Europe kiropraktor, dobija se posao u okviru NCQ Europe sistema, što je svakako velika prednost za diplomce ove akademije - rekao je Jovićević.

Predavač NCQ Europe Akademije kiropraktor Stacey Poole, koja se više od 15 godina u San Francisku bavi ovim poslom, istakla je da ovakav pristup kiropraktici u regionu ne postoji.

- Zato, na primer u Americi, jedan grad od 100.000 stanovnika ima minimum 50 kiropraktičara i svi oni imaju puno pacijenata. Školovanjem na NCQ Europe Akademiji kandidati imaju osiguranu budućnost i oni neće nikada biti bez posla, što je najbitnije. Svesni smo kakva je ekonomska situacija u Srbiji i zaista smo ponuduli školovanje po znatno nižim cenama. Škole kiropraktora u svetu su veoma skupe i traju između četiri do šest godina, za šta je potrebno od 60.000 do 80.000 evra. Mi idemo logikom da kažemo mladim ljudima i svima oko njih da je nova kiropraktika budućnost, da ih naučimo da je apsolutna simetrija skeleta neophodna, a da i najmanji bol u vratu, kičmi ili nogama ne treba da se trpi jer našim metodama može vrlo brzo biti otklonjen - poručila je Poole.

Druga prezentacija nove kiropraktike NCQ Europe Akademije biće održana 21. septembra u amfiteatru fakulteta FEFA, u Bulevaru Zorana Đinđića 44 na Novom Beogradu.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA