"WELLNESS DAY" APLIKACIJA: Svakodnevni saveti za dobar osećaj koji se vidi

Kompanija Bambi, predstavila je "Wellness day" aplikaciju za android telefone i Facebook. Putem ove aplikacije svakoga dana dobijaćete savete i informacija o zdravom životu i kako da ulepšate svoj dan

  • 0

U modernom ambijentu Supermarket concept store-a, kompanija Bambi i brend Wellness predstavili su brojnim novinarima jedinstvenu "Wellness day" aplikaciju za android telefone i Facebook.

Wellness day predstavlja jedinstveni koncept koji putem mobilne aplikacije omogućava svim ljubiteljima Wellness-a da na dnevnom nivou dobijaju korisne savete o zdravoj ishrani i zdravom načinu života. Putem ove aplikacije i ubuduće na Wellness Facebook stranici svi potrošači moći će da se informišu o novinama iz oblasti ishrane, fitnesa i osnovnih pravila za zdrav i srećan život. Aplikacija je dostupna svim korisnicima android telefona i društvenih mreža.

- U kompaniji Bambi posebno smo ponosni na uvođenje ovakve aplikacije koja predstavlja pionirski poduhvat da se moderne tehnologije povežu sa autentičnom recepturom Wellness integralnog keksa. Zahvaljujući ovoj apllikaciji, svi naši potrošači moći će da se bliže upoznaju sa svim pravilima zdravog načina života. Na dnevom nivou biće informisani o svim načinima i novinama koji pomažu da osete dobar osećaj koji se vidi. Stvaranjem Wellness day koncepta na neki način su pomerene granice savremenog pristupa brizi o potrošačima u celoj zemlji - izjavio je Milorad Sekulić, brend menadžer za Wellness kompanije Bambi.

Najpoznatiji domaći integralni keks, dolazi nam iz kuhinje kompanije Bambi, i predstavlja savršen spoj zdravog i ukusnog. Za njegovu pripremu koriste se samo najkvalitetnije integralne žitarice koje predstavljaju prirodan izvor biljnih vlakana i vitamina B grupe, koji su neophodni za dobro varenje i pravilno funkcionisanje metabolizma.

Pored toga, Wellness integralni keks bogat je vitaminima A, D i E koji veoma pozitivno utiču na opšte zdravstveno stanje i jačaju imuni sistem. Ovaj integralni keks toliko je lagan da ga mogu konzumirati sve generacije, pre svega osobe koje se bave fizičkom aktivnošću, osobe sa posebnim režimima ishrane kao što su vegetarijanci i svi ostali koji za svoj organizam žele samo najkvalitetnije sastojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA