DANCE AEROBICS: Isprobajte terapeutsko dejstvo popularnih treninga

U današnje vreme, kada ljudi većinu vremena provode za računarima, u kolima, izloženi konstantnom stresu, postoji potreba za rekreacijom i mentalnim opuštanjem. Najbolji način za to je "dance aerobics"

  • 0

Na tržištu su prisutni različiti programi za rekreaciju i opuštanje. Vrlo popularan u svetu, a sve više i kod nas je "dance aerobics" koji ima veoma dobre efekte kako na fizičko tako i na psihičko stanje.

Trening sadrži elemente modernog plesa, latino i disko ritmova, komponente aerobnih vežbi i mišićne izdržljivosti, i to sve na zabavan i dinamičan način. Treninge mogu pohađati sve starosne dobi, a grupe su podeljene po fizičkoj spremnosti polaznika.

Efekti programa "dance aerobics" su višestruki, te se ova vrsta treninga preporučuje svima koji žele da regulišu telesnu težinu, poboljšaju kardiovaskularni sistem i cirkulaciju ili povećaju funkcionalni kapacitet svojih pluća. Uz dobru zabavu i uživanje u učenju novih veština, ovaj vid treninga izuzetno relaksira i smanjuje napetost.

Pored toga, plesni pokreti su odlična vežba za kondiciju, izdržljivost, fleksibilnost i držanje tela. Doprinose gipkosti mišića, jačanju tetiva i ligamenata, kao i pokretljivosti zglobova.

Predznanje nije neophodno, a pored grupnih treninga, postoji mogućnost učenja i usavršavanja veštine i tehnike latinoameričkih plesova (salsa, rumba, chacha, jive), individualno ili u manjim grupama.

Program je osmislila i vodi Suzana Vujović, dugogodišnja fitness instruktorka i plesačica latinoameričkih plesova.

Svim zainteresovanim polaznicima na raspolaganju je jedan besplatan probni termin "dance aerobics-a". Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 19 sati u fitnes studiju "The Body" u Ljubostinjskoj 2, u Beogradu. Više informacija možete dobiti na Facebook stranici TheBodyFitnesStudio ili putem maila thebodyfitstudio@gmail.com.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA