MAGIC NIGHT BY VRANAC PRO CORDE: Poznati u novogodišnjem stajlingu

Na Magic Nightu, nedavno održanoj manifestaciji na Kopaoniku, poznati su prošetali pistom u modelima poznatih brendova i dali svoje predloge za najbolji stajling u novogodišnjoj noći

  • 2

Na Kopaoniku u Hotelu Grand i Spa završen je šesti po redu Magic night By Vranac Pro Corde u organizaciji Nine Lečić i Ivane Stanković. Ova manifestacija ima za cilj da predloži šta obući i šta najdražima pokloniti za Novu godinu.

Niz revija u večernjem delu programa okupljenima je rešio sve nedoumice koje se tiču novogodišnjeg stajlinga. Ekskluzivne večernje haljine dizajnerke Marijane Mateus zaintrigirale su dame, a kvalitetna muška večernja odela firme Barbosa odlično su pristajala poznatim ličnostima u ulozi manekena.

Pistom su prošetali Gru, Andrej Maričić, Bane Janković, Niggor. Nakon visoke elegancije, brend 7camicie prikazao je odličnu reviju njihovih prepoznatljivih i kvalitetnih košulja, dok starije i mlađe dame mogu napraviti izbor među nekom od atraktivnih i elegantnih večernjih haljina koje je na reviji prikazao Brend Quiz.

Za one koji preferiraju malo opušteniju garderobu svoje predloge je izneo naš prepoznatljivi brend jeansa – Nesal.

Oni koji nisu raspoloženi da u  novogodišnjoj noći zablistaju na potpeticama i vezuju kravate, savršenu toaletu će pronaći u radnjama Legend. Na Legend reviji u ulozi manekena našli su se Miki Panjković, Sale Jovanović i Davor Jovanović, ali i dame Irina Kruška, Mirjana Todorić, Irena Atanacković...

Domaća modna kuća prepoznatljiva po elegantnim kreacijama namenjenim odlučnim i savremenim ženama - Allegra - predstavila je svoju viziju novogodišnjeg stajlinga, a pistom su defilovale Maja Manojlović i Danijela Vranješ.

Posebno iznenađenje večeri bio je mladi prevač Davor Jovanović, pobednik takmičenja Prvi glas Srbije, koji je premijerno izveo svoje dve nove pesme, a sa Ninom Lečić, poznatoj po divnom glasu, izveo duet i pesmu "Jabuke i vino".

Ranije tog dana zvanice i naše poznate ličnosti imale su priliku da uživaju u pravom mini-reliju, te da testiraju novi Peugeotov model 2008 koji je tom prilikom premijerno testiran u uslovima zimske vožnje.

Vozači su ga ocenili kao odlično, stabilno i izuzetno konforno vozilo kome zimski uslovi vožnje nisu dovoljno dorastao izazov. Do kasno u noć zvanice su uživale u afterpartiju čiji je pokrovitelj bio Campari i Vranac Pro Corde – brend kompanije 13. Juli Plantaže koja ove godine proslavlja 50. rođendan.

Šesti Magic Night by Vranc Pro Corde zvanice je polako uveo u novogodišnje raspoloženje. Organizatori su obećali da će ovako lepa tradicija biti nastavljena i sledeće godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    9. decembar 2013 | 18:03

    Sta se desava, sa telefona 10 puta ulazim na ovu vest i ne mogu da otvorim fotografije :/

  • Ana na na na na

    9. decembar 2013 | 19:43

    Ni ja.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA