WELLNESS: Simbol zdravog života i energije

Kako bi svakog dana živeli zdravo, pobrinula se kompanija Bambi koja je u svojim Wellness proizvodima omogućila prirodan izbor biljnih vlakana i vitamina B grupe

  • 2

Wellness je pojam sa kojim se poslednjih godina sve češće srećemo. Nastao je kombinacijom reči wellbeing – dobro se osećati i fitness – biti fit – biti u dobroj kondiciji.

U tom smislu, sve je veća potreba ljudi za zdravim životom. Svima je poznato da je čovekovo zdravlje uslovljeno mnogobrojnim faktorima, ali vam jedino zdrav način života i pravilna ishrana obezbeđuju sklad i wellness.

Da bi vaša harmonija bila svakodnevna, Bambi se pobrinuo da vam pomogne i dodatno motiviše sa novom aplikacijom - Wellness day. Ona predstavlja jedinstveni koncept koji putem mobilne aplikacije omogućava svim ljubiteljima Wellness-a da na dnevnom nivou dobijaju korisne savete o zdravoj ishrani i zdravom načinu života.

Putem ove aplikacije i ubuduće na Wellness Facebook stranici svi potrošači moći će da se informišu o novinama iz oblasti ishrane, fitnesa i osnovnih pravila za zdrav i srećan život. Aplikacija je dostupna svim korisnicima android telefona i društvenih mreža.

Wellness, integralni keks kompanije Bambi, dodatna je pomoć u izboru zdrave hrane jer sadrži integralne žitarice koje predstavljaju prirodan izvor biljnih vlakana i vitamina B grupe, neophodnih za dobro varenje i metabolizam.

Wellness keks je bogat vitaminima A, D i E koji pozitivno utiču na zdravlje i imuni sistem. Zbog svih hranljivih svojstava preporučuje se u svakodnevnoj ishrani, može biti zamena za obrok, lagana užina ili dopuna organizmu pre ili posle intenzivnih fizičkih aktivnosti. Pored toga, ne sadrži konzervanse niti veštačke boje i pogodan je za ishranu vegetarijanaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    14. decembar 2013 | 02:20

    Не знам да ли лажу, или не, али оне округле кексиће са чоколадом или само оне биљке, значи могу јести цео дан..

  • Ljiljana

    17. decembar 2013 | 04:41

    Што би један чоколадни (посни) кекс добро ишао са сојаћином (капућино са сојиним млеком) без чоколаде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA