LEČI SVEEEEEE: "Zemunac u transu" snimio prvu reklamu! (VIDEO)

Marko Bošković Vrabac, nova internet senzacija snimio video reklamu za Slanu sobu i pozvao sve koji su zainteresovani za marketinšku saradnju da ga kontaktiraju na facebooku

  • 5

Marko Bošković Vrabac, nova internet senzacija odlučio je da tuži sve koji bez dozvole stavljaju njegov lik na majice, šolje, futrole za mobilni telefon. Momak koji se proslavio uzvikom "SVEEEEEE" na snimku "Zemunac u transu" kaže da su mnogi bez pitanja i dozvole rešili da zarade ne njegovom fazonu, kao i da dobija dosta ponuda da snimi TV reklamu, kao i da je jedina prava reklama koju je do sada uradio (i to drugarski) – online video reklama za Slanu sobu.net:

- Već su počeli mnogi da zloupotrebljavaju moj usklik "SVEEEEEEE", ali i da bez dozvole stavljaju moju sliku na razne majice, šolje, futrole za mobilni telefon, kaže Marko Vrabac i dodaje: – Pozivam sveeeee koji žele da sarađujemo da mi se jave putem mog facebook profila i da im dam dozvolu da to legalno rade, jer ću ih, u suprotnom, tužiti. Nude mi već da snimim nekoliko ozbiljnih reklama i sačekaću da izaberem najbolju ponudu, a jedino što sam do sada snimio je drugarska poruka za slanu sobu i to zato što su slane sobe strašno zdrava stvar, a slanu sobu u Knez Danilovoj drži moj drugar i najbolja je i najjeftinija u gradu. Jedina joj je mana što nije u Zemunu, kroz smeh kaže trenutno najpopularniji Zemunac na svetu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA