Još jedna Idea prodavnica u Novom Sadu

Novootvorena IDEA, prati standarde svetskog retaila a prostire se na 349 kvadratnih metara. Čekaju vas bogat asortiman i povoljne cene

  • 4

Kompanija Idea kontinuirano širi mrežu svojih maloprodajnih objekata i svoje sugrađane u Novom Sadu, obradovala je još jednom prodavnicom, koja se otvorila 22. januara 2013. godine u ulici Vatroslava Jagića bb, na uglu sa ulicom Heroja Pinkija.

Moderno urađana nova Idea, prateći standarde svetskog retaila, prostire se na 349 kvadratnih metara, i nudi bogat asortiman svakodnevno potrebnih namirnica, uvek sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama na odeljenju "zelene pijace", kao i raznovrsnu ponudu mesa uvek kontrolisanog porekla.

Pored svakodnevnih prehrambenih artikala kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, hemije i još mnogo toga. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7 do 22 časova, a nedeljom od 7 do 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Ljiljanа.

    23. januar 2014 | 10:57

    Значи, Србија је неспособна да има своју самопослугу.

  • Novosađanka

    23. januar 2014 | 11:21

    Apelujem na novosađane da ostanu lojalni domaćim prodavcima, Univer, Dis itd. da bi bili jaki treba da ojačamo domaće firme i vratomo poverenje u domaće proizvode.

  • Srpkinja

    24. januar 2014 | 11:48

    Vratite ih odakle su i došli, ne znamo šta ćemo sa našim tajkunima - lopovima, a sad nam uvezli i Tuđmanovog atašea. Novi Sade, dođi k sebi Srbijo bojkotuj bagru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA