Kvalitet usluge i nege u Opštoj bolnici MEDIGROUP

MEDIGROUP, pruža apsolutnu medicinsku negu, konsijerž usluge, primenjuje najsavremenije metode i visoko tehnološku opremu. Ljubazno osoblje potpuno je posvećeno svakom pacijentu

  • 2

Prof dr. Aleksandar Ljubić, medicinski direktor Opšte bolnice MEDIGROUP, predstavio je dobro organizovanu, sveobuhvatnu medicinsku uslugu koju ta ustanova pruža. Pored profesionalnog, ljubaznog osoblja, MEDIGROUP se ponosi i consierge uslugom, primenom najsavremenijih metoda, visokom tehnološkom opremom i potpunom posvećenošću svakom pacijentu.

Kvalitet usluge porodilišta i stručnog tima Opšte bolnice MEDIGROUP

Porodilište Opšte bolnice MEDIGROUP opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom za izvođenje carskih rezova, jedinicom intezivne nege i neonatološkom jedinicom.

Svaka porodilja na raspolaganju ima ličnog lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i više medicinskih sestara i babica, koji brinu o njoj 24 sata dnevno, sve vreme njenog boravka u porodilištu.

Topao ambijent porodilišta prilagođen je individualnim potrebama pacijentkinja, sa ciljem da se porodilje u MEDIGROUP bolnici osećaju što prijatnije u toku porođaja i isčekivanja prvog susreta sa svojom bebom.

Zbog toga su, pored komfornog smeštaja, uvedene nove usluge i načini porođaja koji se već godinama praktikuju u svetu, kao što je na primer porođaj na lopti. Porodilja može da napravi i svoj izbor muzike za porođaj, a ono što dodatno doprinosi osećaju intimnog doživljaja je i činjenica da porođaju može prisustvovati i budući tata.

Promocija konsijerž usluge

Uvođenjem usluge konsijerža (consierge), Opšta bolnica MEDIGROUP ima za cilj podizanje opšteg nivoa kvaliteta usluga na još veći nivo, kroz neposredno približavanje i komuniciranje sa korisnicima usluga, u cilju zadovoljenja njihovih posebnih personalnih potreba. Konsijerž Opšte bolnice MEDIGROUP je na raspolaganju i svim potencijanim korisnicima usluga bolnice kako bi pružio sve potrebne informacije o delatnosti ustanove, dostupnim uslugama, specijalističkim službama i raspoloživim kapacitetima bolnice.

Za vreme boravka u MEDIGROUP bolnici konsijerž je tu da se pobrine o određenim posebnim potrebama pacijenata. Aktivnom komunikacijom konsijerža sa korisnicima usluga Opšte bolnice MEDIGROUP otvara se mogućnost za obezbeđivanje mnogih dodatnih, specifičnih usluga, uključujući i usluge koje je potrebno realizovati van bolnice, a koje će pacijentima Opšte bolnice MEDIGROUP omogućiti što prijatniji i bezbrižniji boravak u ustanovi.

Predstavljanje pedijatrijskih usluga i tima Opšte bolnice MEDIGROUP-e

U pedijatrijskim ambulantama Opšte bolnice MEDIGROUP radi se ispitivanje, dijagnostika, lečenje i rehabilitacija obolele dece i adolescenata. Pored lečenja bolesti, u svakodnevnom radu sa posebnom pažnjom tim pedijatara bavi se i promocijom zdravlja i prevencijom oboljevanja.

Za male pacijente kojima je neohodno bolničko lečenje na raspolaganju su kapaciteti pedijatrisjkog odeljenja Opšte bolnice MEDIGROUP u kojima se sprovodi kompleksnija dijagnostika, lečenje i i zbrinjavanje dece obolele od akutnih i hroničnih bolesti.

Promocija NIFTY testa

NIFTY test predstavlja najsavremeniju metodu u modernoj dijagnostici eventualnih genetskih poremećaja ploda. Pomoću NIFTY skrininga testa na neinvanzivan i udoban način utvrđuje se postojanje hromozomskih odstupanja, a radi se jednostavnim uzimanjem uzorka majčine krvi bez rizika od pobačaja. U toku trudnoće jedan deo bebine DNK sa bebinom genetskom informacijom prelazi u krvotok majke.

Analiziranjem uzorka majčine periferne krvi (krvi iz majčine ruke) detektuje se bebina DNK, a zatim se testira na postojanje najčešćih numeričkih hromozomskih nepravilnosti u trudnoći.

IVF i Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem Vantelesno oplođenje (IVF) se sprovodi kao terapija neplodnosti, kada ne postoji ni jedan drugi, jednostavniji način lečenja steriliteta i ova metoda predstavlja krunu lečenja neplodnosti, a za mnoge parove jedini put do roditeljstva.

O značaju ove metode, svedoči i činjenica da je u okviru SGB "Jevremova" radi Centar za reproduktivnu medicinu, u kome je dostupna kompletna dijagnostika i lečenje neplodnosti na najsavremeniji mogući način u skladu sa svetskim standardima u ovoj oblasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    2. februar 2014 | 01:38

    Izgleda da im reklama sa Amidžićima nije bila dovoljna. A i ovako slaba vajda, u Srbiji retko koja zena moze sebi da priusti ovakve uslove na porodjaju...nazalost!

  • Lud Zbujen

    3. februar 2014 | 19:36

    U extra da li primate i ljude sa 20000 din mesecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA