Stigao je revolucionarni pogled na modu! (FOTO) (VIDEO)

Na reviji italijanskog modnog brenda Fendi po prvi put nad pistom letele futurističke kamerice – dronovi

  • 1

Svako ko se juče zatekao u Milanu, na modnoj reviji kuće Fendi, imao je utisak da se nalazi u SF filmu. Na prvi pogled delovalo je da su iznad glava manekenki i publike levitirali leteći tanjiri!

Zaboravite na dobre stare dosadne Fashion Week-ove, gde manekenke samo defiluju, dok se kamermani i fotografi međusobno laktaju, kriveći vrat i glavu dok se trude da statičnim aparatima uhvate svaki detalj nove kolekcije. Zahvaljujući letećim robot-kamericama, takozvanim dronovima, sada modu možemo da posmatramo iz potpuno novog ugla.

U pitanju je elegantna futuristička skalamerija, koja ima moć da se kreće po vazduhu, u svim zamislivim pravcima, pomoću četiri propelerčića. Na svakom dronu postoji prikačena po jedna kamerica, koja je u stanju da snima iz do sada nezamislivih uglova.

Publika prisutna na Nedelji mode u Milanu dobila je jedinstvenu priliku da pored fantastičnih kreacija Karla Lagerfelda za modnu kuću Fendi, iznad modne piste vidi i užurbane dronove koji izgledaju kao da su upravo izašli iz nekog naučno-fantastičnog filma, i to onog koji za temu ima najezdu vanzemaljaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA