• 0

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje novo ljubavno poznanstvo, kod Riba bez većih briga

Zvezde su vam spremile nešto posebno za ovu nedelju

  • 0

Nedeljni horoskop za početak septembra ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Trebalo bi da vam ovaj period bude generalno povoljan. Poslovi idu dobro, a finansije idu nabolje. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete imati fatalnu privlačnost. Na polju zdravlja bi stanje trebalo da bude stabilno. Prija vam da se bavite sportom i da budete aktivni.

BIK

Moguće je da ćete biti posvećeni ostvarenju nekog partnerskog odnosa na polju posla. Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas prilika za to da sa voljenom osobom stabilizujete stvari. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće vezane za alergijske reakcije a moguće je i da ćete biti skloni tegobama sa hormonima.

BLIZANCI

Posvećeni ste poslu, imate dosta obaveza ali znate i da će vam se dosta toga isplatiti na pravi način. Očekuje vas period u kojem ćete imati novo ljubavno poznanstvo sa slobodnom osobom. Na polju zdravlja vas čekaju manji problemi, pad imuniteta, tegobe vezane za upale, infekcije i zaraze pa povedite računa o tome.

horoskop

Nedeljni horoskop Foto: Pixabay.com

RAK

Povoljna je faza za godišnji odmor jer tokom ovog perioda ne biste trebali da budete opterećeni poslom previše. Nova ljubav bi lako mogla da se desi i generalno vam dobro ide na polju emocija. Kada je u pitanju zdravlje, nije preterano povoljna faza a pre svega biste trebali da izbegavate alkohol i poroke.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta važnih dešavanja ako se bavite privatnim poslom. Osećaj ljubomore i posesivnosti može da vam donese probleme u ljubavnoj vezi. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa stomakom, bešikom, upalama i bolovima u tom predelu pa povedite računa.

DEVICA

Pred vama je faza u kojoj ćete želti da razjasnite neke stvari u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Kada je u pitanju ljubav nije vam lako da budete sasvim otvoreni ka voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju neki problemi koji su vezani za disajne puteve, moguće je da ćete imati i probleme sa kašljanjem, plućima...

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima