3 horoskopska znaka koji su najgori u braku: Jedan je s vama iz koristi, drugog nećete ni viđati

Da li biste odbili da se udate za nekoga samo zbog njegovog horoskopa?

  • 9

Pre nego što prenaglite s odgovorom, otkrijte zašto su ova tri horoskopska znaka najgori bračni partneri.

Rak

Iako važe za najverniji znak u horoskopu, to je jedina prednost udaje za Raka. Međutim, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost jer su po prirodi pasivni i lenji. A zbog tih karakteristika od njih se u braku ne može očekivati ni velika pomoć u vaspitanju dece, što može biti jako frustrirajuće. Uglavnom su nezadovoljni svime, pa stalno kritikuju i kukaju.

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpijom je da njemu prepustite sve odluke. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žena vodi glavnu reč, pa za razliku od Rakova, barem ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebalo da opskrbe svoju porodicu. Ako ste spremni da se vratite decenijama unazad i odreknete se svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpijom i nije tako loša ideja.

Strelac

Strelci imaju razna interesovanja i teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga nećete viđati onoliko često koliko želite. Da biste ukrotili muškarca u znaku Strelca, morate biti jako mudre i taktične, a brak će vam biti skladan ako delite podjednaka interesovanja. U suprotnom ćete uglavnom biti same i nesrećne.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. septembar 2019 | 22:51

    Sve tačno za raka! Tačno u detalj opisan moj bivši. Zato je i bivši! 😀😂 Sada sam da Skorpijom i još uvek ne vidim nista od navedenog, ali ne bi me čudilo da sam se opet prešla u izboru. 😂

  • Ika..

    1. septembar 2019 | 21:10

    Teska bruka za Rakove...

  • Jarac

    1. septembar 2019 | 22:26

    Za rakove ziva istina, materjalisti teski zene se iz samo iz koristi i da nikako nisu verni ni u vezi a ni u braku. Skorpije nisu uopste staromodni u braku, cak zive moderno i ravnopravno imaju i musko i zensko pravo glasa, a za porodicu grizu da im sve obezbede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA