≫ 

Mesec u Raku nam donosi preteranu emotivnost: Evo zašto će mnoge stvari kulminirati baš ove nedelje

Astrolog Jasmina Mrdalj predstavlja astro prognozu za ovu nedelju

  • 1
kiša kišobran

foto: pixabay.com

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca u znaku Raka, koji donosi pojačanu emotivnost, ranjivost i sklonost povlačenju u sebe, kao i promene raspoloženja. Neke vesti koje dobijete, u najmanju ruku neće vam se svideti.

Možete osetiti pojačano nezadovoljstvo u komunikaciji sa drugima. Iskrsavaju porodični problemi. Zahlađenja odnosa unutar ukućana, kao i bolesti i problemi sa određenim članom porodice, najviše ženama, majkama i decom. Pripremite se za blokade i poteškoće u komunikaciji, saobraćaju ali i emotivnim i porodičnim odnosima. Sve što radite proverite barem dva puta jer je tendencija dana da se pojavljuju greške; ili nešto nećete dobro razumeti ili ćete biti rasejani i rastrzani na više strana, što će pojačati sklonost ka činjenju grešaka.

Veliki događaj obeležava prvi dan sedmice, a to je ulazak Sunca u znak Vage, oko 09.51, što ujedno označava početak jeseni. Jesenja ravnodnevnica je savršen dan da dovršite važne poslove, povežete suprotstavljene strane unutar sebe i odnosa koji su bili u neravnoteži u proteklom periodu. Sada ćemo više biti usmereni na saradnju, pravljenje kompromisa i uspostavljanje harmonije u svim važnim emotivnim i poslovnim odnosima.

Vrlo je važno obratiti pažnju na sve odnose koji se budu aktivirali tokom ponedeljka i uvideti dublji smisao i značaj istih. Ukoliko vam ti odnosi predstavljaju bolnu tačku ili emotivnu ranu, to je upravo znak da osvestite na kom aspektu sebe treba da poradite, gde još uvek reagujete iz ugla deteta.

Utorak je sjajan dan za pokretanje i akciju, donosi novi priliv energije i rešenosti da se pokrenu određene stvari. Imamo povoljan aspekt Merkura i Jupitera koji je fenomenalan za planiranje putovanja, radi poslovne saradnje ili romantičnih pobuda, dobijanje sertifikata i zvaničnih dokumenata, poput vize ili pasoša, ili apliciranje za dobijanje istih, planiranje početka nekog školovanja, edukacija, kursa stranog jezika, odlaska u inostranstvo radi posla, kupovine automobila, izdavanja knjige, tekstova ili marketinških programa. Iskoristite ovaj dan i budite spremni na novitete, jer je odličan dan za početak novih ideja i odluka.

Sreda je dan kada se događa nepovoljan aspekt između Venere i Saturna koji može doneti probleme i izazove u partnerskim i bračnim odnosima, kao i problem sa finansijama, nekada i prekid veze ili braka. Moći ćete realnije sagledati svoje emotivne odnose i biti svesniji koliko vam se oni uklapaju u stil života. Tog dana je savet ne očekivati previše u emotivnom smislu, uzdržati se od potrebe za uživanjima i trošenju novca jer sada nije mudro investirati svoju energiju u lepe stvari. Mnogo je bolje povući se u sebe, na dan dva, ne reagovati, ne trošiti novac, postiti, ili jesti minimalno, i posvetiti se nekom zahtevnijem projektu.

Jesen

Od četvrtka se budi perfekcionista u nama, sa ulaskom Meseca u znak Device. Bićemo skloniji kritikama, usmereni na detalje, analizu i greške, ali i naše zdravlje. Stomak je osetljiva regija tih dana, pa obratite pažnju na to što jedete i pijete, posebno na preterivanje u bilo čemu, jer vam to nikako neće prijati. Četvrtak i petak su dobri za pospremanje kancelarije, papirologije i jesenje čišćenje ormara. Pobacajte suvišne stvari i podelite garderobu koju više ne nosite. Time ćete sjajno ispuniti simboliku dana pred mlad Mesec koji se događa u subotu oko 20:28.

Pre mladog Meseca, tačno u petak, imamo nepovoljan aspekt između Merkura i Plutona koji će probuditi detektiva u nama. Ovaj aspekt može doneti opsesivne misli, teška i mračna razmišljanja, pesimizam, cinizam, sarkazam u komunikaciji. Neki razgovori vam neće prijati, a takođe možete imati osećaj da neko skriva određene informacije od vas. Ovaj aspekt će vas terati da "kopate" ispod površine ne bi li ste potvrdili svoje sumnje i slutnje. Velika je verovatnoća povrede rečima u komunikaciji, ali i pojave misli koje su destruktivne po onog ko se uvukao u klupko sumnji i analiza.

Subota je dan mladog Meseca na 5. stepenu znaka Vage, koji ukazuje na neke nove početke u partnerskim odnosima. Postavite nameru i ciljeve za naredne dve nedelje, i napravite plan i korake u podizanju kvaliteta svojih poslovnih i emotivnih odnosa.

Nedelju završavamo sa povoljnim aspektom Venere i Jupitera koji može doneti lepe susrete, poklone, sreću i blagostanje, barem u nekoj meri. Ne čekajte da neko učini nešto lepo za vas, već se potrudite da poklonite bitnim osobama neki mali poklončić, osmeh ili podršku. Iskoristite ovaj dan za romantičnu večeru, odlazak u bioskop ili šetnju u dvoje.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅

    23. septembar 2019 | 13:22

    Rakovi krenite za vasim emocijama i necete pogresiti. Samo svoje srce treba da slusate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA