• 3

4 horoskopska znaka koja ne mogu da žive bez telefona i uvek su onlajn

Neki su više zavisni od inteneta i telefona od drugih

  • 3

Da li znate da horoskop utiče na vašu zavisnost od telefona i interneta. Postoje znakovi koji ne umeju da se udalje od telefona i osećaju se prazno kada nemaju pristup internetu i trenutnim dešavanjima.

Evo koji su znakovi u pitanju:

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Bliznaci moraju da budu stalno onlajn. Uvek su na internetu, gledaju novosti, komentarišu na društvenim mrežama. Kada nema pristup internetu Blizanac oseća veliku prazninu. Glavni je u grupi prijatelja kada razmenjuju smešne klipove i šale. Blizanac nikada ne bi otišao na odmor u mesto koje nema pristup internetu.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Njemu internet služi za posao, kako bi uvek bio informisan i u kontaktu s drugima. Kada nema interneta Lav kao da gubi samopouzdanje jer ima osećaj da propušta neku važnu stvar. Kada je onlajn oseća se odlično. Lava ćete prepoznati po tome što u društvu, s vremena na vreme, proverava svoj mobilni telefon.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Društvena Vodolija obožava internet kao sredstvo komunikacije i druženja s drugima. Često kometarišu nešto što su pročitali ili videli na društvenim mrežama. Vodolija neprekidno traži signal na mestima gde ga nema jer oseća da mu nedostaje nešto jako važno.

Jarac

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Jarac obožava internet i jednom kada ga se dočepa u stanju je satima da prelistava novosti i društvene mreže. Svoj identitet često sakriva na internetu pa se tada oseća slobodnim da pita šta želi, edukuje se i povezuje s ljudima koji su slični njemu.

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima