• 14

Kada se ovi horoskopski znakovi spoje dolazi do eksplozije privlačnosti!

Dve horoskospke kombinacije koje čine fatalan spoj

  • 14

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze ističe jaka hemija, kao i sukob karaktera. Otkrijte koji su znakovi suprotni te često proizvode izazovne odnose…

Lav i Vodolija

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira - Lav, upozna jedinstvenu Vodoliju koja se ne klanja nijednom autoritetu. Ta buntovnost fascinira Lava, dok se Vodolija divi njegovoj sposobnosti da osvoji sve ljude oko sebe harizmom. Ipak, Vodoliju počinje da nervira potreba Lava za pažnjom, dok Lava nervira što se Vodolija protivi društvenim konvencijama.

Veza će opstati ako će oboje biti zainteresovani za strastvena pomirenja u krevetu te povremeno zajedničko povlačenje od društva.

ljubav

Foto: Pixabay.com

Devica i Ribe

Praktične Device koje vole da sve u životu ima svoju red i raspored te Ribe koje plivaju kroz život tako da se odupiru groznoj rutini, čine nadasve zanimljiv i prilično fatalan spoj. Njihov ljubavni odnos obe strane doživljaju kao mogućnost promene svog života – Devica tako da pomogne Ribama u organizaciji, a Ribe njima da pokažu kako da se opuste.

S vremenom Devica zamera nepouzdanost partnera, a Ribe tendenciju Devica da kontrolišu sve i kritikuju. Odnos može opstati samo uz veliku i svakodnevnu prilagodljivost i česte razgovore.

Video: Kako da zavodite prema horoskopskom znaku

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Jana

    Devica/Riba se najbolje slazu ,ta dva znaka se jako privlace!

  • 534

    Kad ona hoće može da bude u horoskopu i pumpa za bicikl. Baš me briga koji je znak.

  • Lena

    I ja bih da proverim ☺️

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima