≫ 

Astro prognoza za ovu nedelju: Zašto bi u sredu trebalo da budete oprezniji nego ikad?

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0
horoskop foto: pixabay.com

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Škorpije u konjukciji sa Merkurom, što će konačno doneti razgovore ili pregovore oko finansija, zajedničke imovine, nasledstva, kao i odluke o podizanju kredita, pokretanje životnog osiguranja ili investicija u neke važne projekte. Možda ste ovo već započeli u prethodnom periodu, a sada će se realizovati.

Prvog dana sedmice još uvek se osećaju uticaji od nedelje, kroz nepovoljne situacije u odnosima, ili posledice nekih nemira, delovanjem na pogrešan način, stresa koji je mogao biti prisutan za vikend. Dani pred mlad Mesec dovode do pojave smanjene svesnosti, samim tim i naprasne reakcije, izlive besa i nezadovoljstva, pa je savet na to obratiti pažnju, i ne reagovati impulsivno.

U utorak se dešava mlad Mesec u znaku Strelca, a istog dana Venera ulazi u znak Jarca. Ovaj mlad Mesec donosi dosta optimizma, pozitivnih vibracija, kao i pokretanje legitimiteta, dobijanja dozvola, vize, pasoša, radnih dozvola, suda i sudskih procesa, odlaska na putovanja, posebno u daleke destinacije, ili planiranje istih, kao i putovanja koja su povezana sa nekim usavršavanjem, učenje stranih jezika, pohađanje različitih seminara, edukacija i školovanja. Iskoristite naredne dve nedelje da pokrenete ova pitanja.

Venera u znaku Jarca donosi stabilnost ili konkretizaciju nekih odnosa. Ovde se ljubav i partnerski odnosi zasnivaju na odgovornosti i obavezama, a ne na romantičnim očekivanjima i bliskosti. Ovaj tranzit predstavlja i štednju u smislu finansija ali i emocija. Manje se troši novca, dok ni u emotivnom smislu ne osećamo veliku bliskost i povezanost.

Sreda je dan u kojem se suočavamo sa sopstvenim zabludama i iluzijama, neke tajne mogu biti otkrivene jer se istog dana Neptun okreće u direktnom smeru. Pripazite na informacije koje čujete, ali i na ono što govorite, jer je tendencija sakrivanja istine naglašena. Um je rastrzan na sto strana, te je sklonost pravljenu grešaka intenzivnija ovog dana.

horoskop foto: pixabay.com

U četvrtak imamo dva planetarna aspekta, Merkur trigon Neptun i Venera trigon Uran. Oba aspekta su protočna i možemo ih iskoristiti za odluke, planove i ideje u kojima nam je falilo hrabrosti da napravimo promenu, a tiču se pitanja naše svrhe i uverenja. Obratite pažnju na neočekivane inovativne ideje koje se mogu javiti, ali i poruke i pozive od strane drugih, jer mogu doprineti značajnom poboljšanju kvaliteta našeg života. Otvara se polje kreativnosti, talenata i inspiracije, pa će se neki usuditi da naprave neko kreativno delo, napišu knjigu, otputuju daleko ili investirati u takvo putovanje, dok će neki iskusiti veću slobodu u ljubavi i odnosima, ući u vezu sa prijateljem, osloboditi se nekog opterećujućeg odnosa, dobiti iznenađenje ili poklon.

Petak je dan sa tranzitom Meseca u znaku Jarca koji podstiče brige, okupiranost obavezama, pa je savet da se dobro organizujete i većinu dana provedete radno, obavljaući tog dana i neke teže zadatke.

Subotu takođe posvetite ozbiljnijim dužnostima, idite na planinarenje, trčanje, dugu šetnju ili upražnjavajte napornije fizičke vežbe. Možete se fokusirati na težak intelektualni i umni rad, koji zahteva dosta koncentracije, fokusa i usredsređenosti. Osamljivanje tog dana je preporuka. Tek uveče, kada Mesec pređe u znak Vodolije, možete imati potrebu za komunikacijom i druženjem.

U nedelju imamo izazovan aspekt Meseca prema Uranu i Marsu, pa je tendencija ka svađama, nervozi, nemiru i stresu naglašena. Pokušajte da izađete iz očekivane i uobičajene reakcije i rutine dana, da biste ublažili ovaj uticaj.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ne daj Bože da su vam ova 3 horoskopska znaka šefovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA