≫ 

Ova tri horoskopska znaka će u 2020. godini ući u ozbiljne veze

Ukoliko tražite stabilnu i dugu vezu, možda vam se sledeće godine i posreći, ali samo ako su vam zvezde naklonjene.

  • 1

Kako se približavamo 2020. godini, sve je više prognoza o tome šta nas u njoj čeka. Među njima su i astrološke prognoze za sve znake na polju ljubavi, posla, zdravlja i drugih bitnih segmenata u životu, ali kao što to uvek biva, nisu svi iste sreće.

U narednoj godini očekuje nas nekoliko bitnih astroloških događaja koji mogu da utiču na naš ljubavni život. Međutim, uspeh veze zavisi od mnogih stvari, a najviše od vas i vašeg partnera i vašeg horoskopa. 

Mnoge faktore treba uzeti u obzir, ali prema prognozama astrologa, ova tri znaka imaju najveću šansu da u 2020. godini nađu ljubav svog života.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Foto: Pixabay.com

Početkom i sredinom decembra Venera je u konjukciji sa Saturnom u Jarcu, a ova kombinacija može biti savršena za početak stabilne veze. Kombinacija Venere koja želi ljubav sa Saturnovom posvećenošću ukazuje na to da Jarac ima velike šanse da uđe u dugu vezu.

Početkom januara Saturn u Jarcu stvoriće tenziju sa Junom u Vagi, asteroidom dugoročnih veza. Junove oblasti su brak i poslovno partnerstvo i on najčeće može ukazati na to u kakve osobe se najlakše zaljubljujemo.

Jarčevi su poznati kao pesimisti zodijaka, ali za njih će 2020. biti fantastična godina puna ljubavi, pa bi bilo dobro da se ovom segmentu života posvete više nego poslu.

Ovan (21. mart - 19. april)

Foto: Unsplash.com

Znakovi koji imaju astrološki ugao prema Jarcu, kao što je Ovan, mogu takođe biti aktivirani kada Venera u decembru bude u konjukciji sa Saturnom. Jarac i Ovan su kardinalni znaci jer se nalaze na granici godišnjih doba. Što se tiče Ovnova, za njih ovaj tranzit može da stvori tenziju zbog želje za povezivanjem sa nekim i straha na koji način to da se postigne.

Odmah po ulasku u 2020. godinu, Mesec ulazi u tranzit kroz Ovna i pravi aspekt sa Junom, pa će rođeni u ovom znaku bolje razumeti šta znači jednakost i zdrava dugoročna veza. Sve dok Ovan bude bio spreman da pokaže malo ranjivosti, može očekivati lepu ljubavnu priču u narednoj godini.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

photo: unsplash

Kao i Ovnovi, i Vage mogu biti aktivirane kada Venera (planeta koja vlada u Vagi) bude u konjukciji sa Saturnom u Jarcu. Kada se ovo bude desilo u decembru, moguće je da će se Vage osećati podobnije za ljubav koja odoleva vremenu. Ipak, i Vage mogu osetiti nespokoj zbog želje za ljubavlju i nesigurnosti u to kako da dođu do nje.

Srećom, početkom januara i Vagi će postati jasno kako bi trebalo da izgleda njena idealna veza. Vage su uvek romantične, ali 2020. godina može biti godina koja će im doneti trajnu ljubav.

Video: Astro afrodizijak: Otkrijte šta koga uzbuđuje

(V. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA