≫ 

5 horoskopskih znakova koji definitivno nikada neće zaboraviti 2020. godinu, a evo i zašto

Da li ste među ovim znakovima?

  • 12
2020 foto: pixabay.com

Nova godina je vreme novih početaka za svakoga od nas. Međutim, sledeće godine neki će biti ipak malo srećniji od drugih, barem kada je horoskop u pitanju.

Evo i koji su to znakovi:

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Žude za stabilnošću i određenim redosledom. Međutim, sama takva želja da se kontroliše sve često može biti jednostavno nespremnost gledanja izvan zone komfora. Ne brinite! 2020. godine je definitivno vaša!

Budite spremni na neočekivane promene. Verujte da će vremenom sve ispasti savršeno. Samo otvorite srce za nove mogućnosti.

Imaćete mnogo mogućnosti za intenzivni duhovni rast, putovanja i širenje pogleda na svet. Dobićete pristup mnogim novim, divnim mogućnostima koje vam je univerzum pripremio. Samo ih ne propuštajte!

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

2019. je bila teška i sadržajna godina za Škorpije. U narednoj godini romantična veza biće fokus vaše pažnje. Uticaj Urana i Neptuna značajno povećava šanse za uspeh u ljubavi, ali vredi sačekati mart 2020. godine.

Ako ste dovoljno strpljivi, zvezde sledeće godine doneće vam sreću u vezama i nove mogućnosti. Obratite više pažnje na ljude oko vas.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Strelac je poznat po svojoj žudnji za slobodom i avanturizmom. Međutim, naredna godina će radikalno promeniti poglede Strelca na život i odnose.

Neki će se vidljivo povući u sebe, a drugi će jasno želeti da definišu svoje granice i prioritete u životu. Ta će želja biti posebno jaka u junu i novembru.

Bićete izgubljeni. Pitaćete se kako bi izgledao vaš život sa drugom polovinom. Ako ugrabite ovu šansu i uložite trud da ovu osobu integrišete u svoj život, shvatićete da ste oboje delić savršene slagalice.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Jarac bi trebalo da se pripremi za vrlo uzbudljivu godinu. Mnoge promene vas očekuju, počev od januara. Pre nego što se odreknete bilo kakvih mogućnosti, razmislite o svim mogućnostima koje imate. Ne zaboravite na to.

U januaru, junu ili julu možda ćete se osećati kao da želite da se odreknete nekih stvari i prekinete odnose sa određenim ljudima koji više ne donose ništa dobro u vaš život.

Ribe

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

U prošloj godini, uspeh u vašoj karijeri doneo vam je posvećivanje ličnom rastu. Ovaj trend će se nastaviti i u 2020. godini. Energija pomračenja koja se pojavljuje u januaru, junu i julu uticaće na vaš profesionalni i lični život. Ne propustite prilike koje ćete imati ovih par meseci. Usresredite se na svoje snove i oni će postati stvarnost pre kraja 2020. godine.

Video: Rođeni pobednici: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpija

    19. decembar 2019 | 20:14

    😃😍 Jedva čekam!

  • Marijana

    19. decembar 2019 | 21:43

    Koliko ljubomore na jarceve. E pa dragi moji jarcevi su savrseni kao partneri u svakom pogledu.Dobri,vredni,verni.Savrsen suprug i jos bolji otac .Porodica mu je svetinja.

  • Nika

    19. decembar 2019 | 19:27

    Jarac je spreman. Ceo zivot se pripremao za ono sto dolazi u 2020. Zato ce biti bogato nagradjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA