Proglašen najsrećniji horoskopski znak u 2020. godini: Blago njima, radost će ih pratiti cele godine

Kada je astrologija u pitanju, 2020. godina obećava velike promene, nove početake, ali i izazove. Ipak, jedan znak će apsolutno dominirati u polju sreće, a naredni period će mu doneti nezaboravno iskustvo u životu

  • 10

Ako ste rođeni u horoskopskom znaku Jarca, spremite se za fenomenalna dešavanja koja će vam doneti godina ispred vas!

Jupiter, planeta sreće i bogatstva 2. decembra ulazi u znak Jarca i kretaće se kroz njega cele sledeće godine. S obzirom da Jupiter svojim tranzitom oplemenjuje znak svake godine (svake godine prolazi kroz jedan horoskopski znake), neće ponovo biti aktivan u znaku Jarca sve do 2032. godine.

Jupiter simboliše ekspanziju, rast i napredak. U kombinaciji sa Jarčevom vladajućom planetom Saturnom, koja predstavlja ograničenja, odgovornost i obaveze, u 2020. će sve vrste limita biti "pobijena", a narednih 12 mesesci Jarčevi će doživeti rapidne uspehe koji će se odraziti na svim poljima.

Horoskop Foto: Shutterstock, Pixabay

Ovakva pozicija planeta, Jarčevima će dati zdravu dozu optimizma. Boić potpuno ispunjeni na svim novima, imaćete šansu da povratite samopouzdanje kroz nove prilike koje ćete dobijati u karijeri, a najviše da sretnete posebnu osobu koja će imati veliki uticaj na vas i sigurno će vas promeniti na bolje.

Život će vam se totalno promeniti, otvoriće vam se novi vidici i potreba za avanturom, a ujedno postići ćete sklad između duše i tela. 

Zato, Jarčevi, pripremite se za neverovatnu godinu i iskoristite sve potencijalne koja vam ona pruža.

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    20. decembar 2019 | 10:36

    Da li ce tako biti Bog ce odluciti. Svakako ce nam u Novoj godini biti shodno nasem vladanju u prethodnoj. Nemoze sreca stici onog koji je cinio zlo. Evo primera. Jupiter je ove godine bio u znaku strelca. Znam osobu koja je u prethodnoj godini cinila lose stvarri i nije osetila blagodat jupitera. Cak naprotiv. Zato ko zeli sebi srecu neka cini dobro i dobru nek se nada. 😊☺😉😍

  • 20. decembar 2019 | 16:46

    Neka Bog da da tako bude svim dobrim ljudima

  • FANTOM

    20. decembar 2019 | 12:29

    U potpunosti se slažem. Ali sve najbolje za jarca počelo je krajem 2018. kad mi je sin otišao u Nemačku i već ima 8000 evra ušteđenih na računu. A vi jarčevi u domovini kad će te se zaposliti a o uštedi šta reći sem ne lipši magare do zelene trave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA