• 18

Otkrijte kakvo mišljenje drugi imaju o vama: Ovnovi deluju bezosećajno, a Vodolije prepametno

"Ne sudi knjizi po koricama", nalaže narodna izreka

  • 18

Saznajte kako horoskop oblikuje mišljenje o tome kakva ste osoba:

Ovan (21. mart - 19. april)

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Spolja, prvoklasne „flegme”. Ovnovi se na prvi pogled uzdržavaju od pokazivanja svojih osećanja. Opušteni su, smireni i hladni. Ipak, iznutra nisu toliko tihi. Ovnovi vole da se nadmeću i skloni su ulozi vođe. Na izazov odgovaraju strastvenom željom da se dokažu. Bez obzira na to koliko se čine pasivnim, nisu neko sa kim se treba kačiti.

Bik (20. april - 20. maj)

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Vrsni ljubavnici. Stasom i izgledom izgledaju besprekorno. Bikovi ne vole da odaju privid lenjosti i traljavosti. Uvek su „skockani” i trude se da u svakom trenutku budu prijatni za oko, u svakom smislu. Ipak, to ne znači da si uštogljeni ili pretenciozni. Njihova ljubav prema besprekornosti je samo to, nikakva oholost. Bikovi ne gledaju druge sa visine.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Vrlo su izražajni. Njihova ličnost i pojava su šarenolike. Ljudi na blizance gledaju kao na pojedince slobodnog duha, jer olako preuzimaju rizik. Nije im važno da li se njihova garderoba dopada drugima. Otvoreno govore šta misle. Uprkos toj otvorenosti i odvažnosti, istinski su vrlo osetljivi, pa čak i razdražljivi. U njima se bore različite struje u vezi sa tim šta zaista žele. Iako neguju svoju divlju stranu, pitomiji su iznutra nego što to pokazuju.

Rak (21. jun - 22. jul)

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Osećajni su i pažljivi. Paze na druge i trude se da svojim voljenima stave do znanja koliko ima znače. Više uživaju u tome da pruže, nego da im bude pruženo. Ne talasaju previše i paze na svoje reči. Rakovi se oblače jednostavno, ali pristojno. Iznutra su, pak, stameni. Ako ih dovoljno isprovocirate, pokazaće vam agresivniju stranu. Nesebični su, ali neće vam dopustiti da gazite po njima.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Glasni i ponosni. Prvi se suočavaju sa izazovima, čini se bez ikakvog okolišanja. Stavljaju do znanja šta misle, a njihova pojava prenosi jasnu poruku. Lavovi su u dousluhu sa svojom intuicijom i kreativniji su nego što drugima to izgleda. Obično su vešti u nečemu što ne odaju olako drugima. Kuvanje, pletenje ili bavljenje određenom umetnošću, čuvaju svoju kreativnu stranu od pogleda drugih.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Prave vrednice. Uvek su u pokretu i zadaju sebi pregršt obaveza. Plene izgledom i potpuno su usklađeni. Idu od zadatka do zadatka, stalno obnovljene energije. Devica, u suštini, voli da se dobro provede, samo je potreban pravi trenutak za to. Jednom kada kroče na podijum za igru, ceo svet je njihov. Častiće vas turama pića i podsticati da sa njima ludujete do zore.

Komentari

  • Marko cg primorje

    Covjeku sa 100 lica niko ne moze licnost protumaciti

  • Mile

    Pa Vi...... M. V i M. B.

  • Guardian

    Ne bih brate. Nego zanimljivi ste mi vas dvoje pa da razbijem monotoniju. Ali ako vam bude trebao kum....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima