• 3

Venera je ušla u znak Vodolije: Na udaru su emocije, a evo koji znak zodijaka će najviše da ispašta

Ova tri znaka bi trebalo da budu veoma oprezni tokom perioda kada Venera bude boravila u Vodoliji

  • 3

Venera, planeta koja simboliše ljubav i bračnu sreće, 9. januara je ušla u znak Vodolije gde će boraviti sve do 3. febuara.

Dok će tranzitna Venera doneti sreću Ovnovima, Blizancima i Strelčevima koji će se suočiti sa jakim emocijama, ovaj položaj planeta će negativno uticati na čak tri znaka koja će morati da se spreme za brojne životne izazove.

Evo o kojim znacima je reč...

RIBE

Tranzitni uticaj Venere u Vodoliji će se odraziti na znak Ribe koji će tokom ovog perioda morati da se suoče sa mnogim izazovima u životu. Važno je da ne trošite previše novca i da obratite pažnju na svoje finansije. S obzirom da će Venera ući u 12. kuću Riba to može pripadnicima ovog znaka da donese probleme sa kašnjenjem. Važno je da tokom ovog perioda ne donosite drastične odluke vezane za troškove, a posebno se savetuje da potražite pomoć starijih. Dakle, tokom ovog planetarnog dešavanja važno je da ne budete ishitreni, da postavite limite i na kraju uložite napor kako biste ostvarili uspeh u poslu. Takođe, izbegavajte putovanja.

žena, horoskop, zodijak

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Venera će ući u 6. kuću Vodolije, što će uzrokovati brojne probleme na radnom mestu. Vreme je da se fokusirate na naporan rad umesto da očekujete da ćete zahvaljujući sreći ostvariti uspeh. Morate da budete pažljivi u komunikaciji kako biste izbegli svađu sa kolegama. Takođe se strogo napominje da se fokusirate na štednju novca i generalno povedete računa o finansijama. Osim toga, važno je da tokom boravka Venere u znaku Vodolije povedete računa o zdravlju i izbegavate brzu i prerađenu hranu.

Ova faza će takođe doneti probleme u ljubavom odnosu. Smanjite svoja očekivanja i probajte da razumete partnerove težnje i potrebe kako biste izbegli svađe i napetost u vezi.

RAK

U prolasku (tranzitu) kroz Vodoliju, Venera će ući u 8. kuću Raka, a to znači da do 3. februara treba da povedete računa o rečima koje izgovarate. Ovaj tranzit će biti dobar za vas samo ukoliko uspete da ostanete smireni. Stvari na poslu će teći bez problema ako svakom zadatku pristupite pametno i odgovorno.

Video: Astro afrodizijak: Otkrijte šta koga uzbuđuje

(Telegraf.rs/K.M.)

Komentari

  • JO

    Devica je ušla u vodoliju. 2 puta.

  • Filip

    Ribe... mrzim sto sam Riba,sve je tacno.

  • DDF

    Devica sa podznakom vodolije...🤔😏🙈

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima