5 horoskopskih znakova koji će vas ostaviti bez objašnjenja i nestati kao duhovi

U horoskopu postoje znakovi za koje nije problem da nestanu kao duhovi kada se na bavite njima

  • 9

Ukoliko se osete zapostavljeno i misle da vaša veza ne funkcioniše ovi horoskopski znaci će vas ostaviti bez ikakvog objašnjenja.

U sledećem tekstu saznajte koji znakovi će vas najverovatnije ostaviti bez upozorenja.

Ovan

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno menjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen u vas, a zatim će vas iznenada ostaviti bez upozorenja. Budite uvereni da njihova nevoljnost nema nikakve veze sa vama. Trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno šta žele. Bez razmišljanja o tome šta ih uzbuđuje i šta im stvara „leptiriće u stomaku“, umesto da uzmu vreme i pitaju se šta će ih dugoročno usrećiti.

Devica

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Device su uvek opterećene obavezama. Imaju užurban život. Ako im se sviđate, veza će funkcionisati. Ali ako vas ne vole, onda uopšte neće biti nežni prema vama i nestaće „bez treptaja oka“. I štaviše, uvereni su da je ovo zapravo pravi potez. Morate shvatiti samo da ih više ne zanimate i da morate dalje sa životom.

Vaga

 

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Vaga uvek ima dobre namere. Uopšte ne pokušavaju da budu okrutni. Ali njihov problem je suočavanje sa drugima. Kad shvate da veza ne funkcioniše, pokušaće da nestanu što je brže moguće. Nikada vam neće objasniti zašto su odlučili da vas napuste jer bi takav razgovor bio previše bolan za njih, a ne samo za vas. Ideja da vam slomi srce veoma utiče na njih. Tako je za njih jednostavnije da nestanu i da se više ne zavaraju, nadajući se da ćete ih razumeti. Vage misle da ćete se smiriti i zaboraviti neuspelu vezu s njima.

Škorpija

 

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Škorpije se žele zabavljati. Žele biti u centru pažnje. Vole da upoznaju nove ljude i stvore nova prijateljstva. Ukratko, njihov hobi je flert. Ako ih na kratko upoznate, pretpostavljaju da vas ne zanima kako biste izašli sa njima samo zato što su vam bili dragi. Izbegavajte pretpostavke i stvarajte dramatične situacije. Pripadnici ovog znaka radije bi otišli ​​nego što bi bili deo komplikovanih situacija.

Vodolija

 

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Imaju lošu naviku nestanka jer potcenjuju njihovu važnost. Smatraju da čine veliku stvar kada ignorišu vaše poruke jer pretpostavljaju da vam njihovo ćutanje neće smetati. Iskreno, kada vas Vodolija napusti, ona ne misli da radi nešto loše. Ona čak ne zna koliko ste važni i da vam se sviđa zbog onoga što radi.

(Telegraf.rs/kafepauza.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA