≫ 

Večeras se na nebu pojavljuje Snežni Mesec, astrolozi imaju nekoliko upozorenja

Ovog vikenda ćemo svedočiti zanimljivoj pojavi Snežnog Meseca

  • 1
Pun Mesec Foto: Pixabay

Prvi Supermesec u ovoj godini, poznat pod nazivom Snežni Mesec ili Mesec gladi, je redak prirodni fenomen koji će večeras (8. februara) osvetleti nebo. Snežni mesec će trajati čak tri dana, od subote do ponedeljka.

Pun Mesec predstavlja savršen period za ritual duhovne transformacije, povezan je sa pojačanim emocijama, strastima i osećanjima. Ovog vikenda, takozvani Snežni mesec se poklapa sa prvim Supermesecom u godini.

U duhovnoj praksi poznatoj pod nazivom Vika, pun mesec je povezan sa sastancima ili esbatima. Esbati se tradicionalno povezuju sa spiritualnim i emocionalnim rastom i isceljivanjem.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun mesec takođe ima značajnu ulogu u astrolologiji zahvaljujući svojoj poziciji -  Mesec i Sunce će biti na suprotnim krajevima zodijaka.

Šta nam donosi Snežni mesec prema astrologiji?

Astrolozi savetuju da iskoristimo pun potencijal Snežnog meseca tako što ćemo u večernjim satima pogledati u nebo i uživati u spektakularnom prirodnom fenomenu.

Prema učenju slavnog astrologa Ričarda Nola, iz davne 1979. godine, Snežni mesec donosi spoj neverovatnih energija, te će ovo biti izazovan aspekt koji će "prodrmati" sve znake zodijaka.

Vuk, mesec, zavijanje Vuk zavija na Mesec. Foto-ilustracija: pixabay.com

Snaga energije Meseca će se osetiti tokom tri dana. Kako pun Mesec simboliše dušu i ujedno prenosi svu energiju kojune putu do Zemlje ''upio'' od Sunca, ovaj prirodan fenomen će uticati na naše misli, zapažanja i odluke i dati nam osećaj sigurnosti.

Supermesec će nas naterati da preispitamo svoj život, imaćemo želju da se oslobodimo sve toksičnosti i tereta koji nosimo na ramenima. Astro stručnjaci ističu da se pripremite za jako energetsko delovanje i da iskoristite ovo dešavanje na nebu kako biste preduzeli kontrolu u svom životu i odbacili sve neželjne stvari.

horoskop, mesec, astrologija Foto: Pixabay.com

Snežni mesec takođe može kod mnogih ljudi da izazove neželjenu napetost i nelagoduOsećaj krivice, manje vrednosti i potištenosti mogu da ovladavaju vašim duhom zbog čega je važno da kontrolišete svoje misli i pokušate realistično da sagledate sve aspekte svog života.  Dobra je prilika da promotrite svoje životne ciljeve, razmislite o odlukama i idejama, jer ćete imati priliku da se oslobodite nekih iluzija, na poslovnom i emotivnom nivou.

Ovaj prirodani fenomen će delovati na apsolutno sve znake Zodijaka, a i astolozi ističu da će ga ponajviše osetiti osobe rođene u znaku Device, Ribe, Strelca i Blizanca, kao i oni kojima je podznak ili Mesec u ovim znacima.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    8. februar 2020 | 14:06

    Veceras treba Gokua sakriti da nevidi mesec, jer ce biti opasno ako ga ugleda :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA