≫ 

Astrolog otkriva kog dana ove nedelje su mogući kvarovi automobila, mobilnih uređaja i interneta

Čuvajte se u sredu

  • 0
Seks i grad foto: printscreen/youtube/Movieclips

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Blizanaca koji donosi dinamiku dana, posebno kroz komunikaciju. Ovog dana je nervni sistem posebno osetljiv, te je dobro distancirati se od previše priče i trčkaranja.

Nećete biti u skladu sa onim što zaista mislite i osećate i onim što budete izgovarali, pa je stoga savet da se povučete od nekih ozbiljnijih razgovora i odluka. Ovog dana je potrebno biti potpuno iskren, pa ukoliko niste u stanju da to održite bolje se povucite.

Utorak je dan koji i dalje naglašava nerazumevanje i nesuglasice kroz komunikaciju, a donosi i nejasnoće. Dan nije namenjen donošenju ozbiljnih odluka, posebno onih odluka koje se tiču novca i partnerstva. Ne savetuje se davanje ili uzimanje pozajmica i kredita, niti ulaganje novca brzopleto i bez razmišljanja. Ukoliko pak želite da vratite dugove ili da prekinete neki ograničavajući odnos sada je vreme za to. Ovih dana ćete voditi razgovore o odgovornosti u odnosu, šta je čija uloga i obaveza, a mnogi odnosi će vam biti naporni i dosadni. Ukoliko želite da se oslobodite neke loše navike, započnete režim ishrane ili vežbanja, najverovatnije je da ćete brzo odustati i da neće imati strpljenja da budete dosledni i disciplinovani.

U sredu oko podneva, Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Vodolije, što je znak da će se ponoviti situacije u kojima ste se već nalazili. Možda ste hteli neke odluke da donesete, pa ste se ipak predomislili, a sada ćete ponovo razmišljati o istim stvarima na koje ste mislili da ste stavili tačku. Tog dana pripazite u saobraćaju, komunikaciji i sa papirologijom.

Kvarovi automobila, uređaja, telefona, kompjutera i interneta su izvesni. Mesec je u znaku Raka što ponovo aktivira teme duše i emocija, roditelja, kuće i porodice. Osetljiviji smo, i na bilo kakvu naznaku grubosti, povlačićemo se u sebe i reagovati povređeno. Istog dana retro Merkur se sastaje sa Venerom, što je lep aspekt za pomirenja, sastanke, pisanje, izjave ljubavi, izglađivanje odnosa, posebno ukoliko su bili napeti uprethodnom periodu, odlazak u bioskop, čitanje knjige. Venera je na poslednjem stepenu znaka Ovna što će nekome doneti okončanje i završetak odnosa.

U četvrtak se Venera seli u svoje sedište, a to je znak Bika. Tu će se zadržati do 3. aprila. U znaku Bika se Venera dobro oseća, i ovih mesec dana iskoristite da učvrstite svoje finansije, emotivne odnose, ozvaničite vezu ili brak, okrenete se ulepšavanju sebe ili okruženja u kojem živite. Uradite nešto lepo za sebe ili druge ovog dana. Počastite se nekim odevnim predmetom, kolačem ili obradujte nekog simboličnim poklonom. Uživajte u lepoti, stvaranju i ljubavi. Ovih dana se najviše uživa u domaćoj hrani, porodičnoj atmosferi ili odnosima koji su zasnovani na bliskosti.

Petak je dan u kojem vam sve i svašta može smetati. Kao da vam ništa neće biti po volji. Bićete skloniji kritikovanju posebno ljudi sa kojima ste bliski. Pokušajte da izazove svedete na najmanju moguću meru a zacrtane planove za taj dan olabavite malo u svom umu, jer je najverovatnije da se neće odvijati kako ste zamislili.

U subotu nema planetarnih aspekata pa bi se reklo da možemo malo da odahnemo. Ipak, energija tog dana vodi u nesporazume pa je najbolje taj dan provesti u većoj tišini i distanci. Tome u prilog vodi i aspekt konjukcije Venere i Urana koji se događa tačno u nedelju. Možemo ga nazvati “očekuj neočekivano”.

Ovaj aspekt donosi turbulentne situacije i okolnosti što se tiče novca, pokretne imovine, ljubavi i partnerskih odnosa. Nekome će doneti iznenadni flert, ili ljubav na neobičnom mestu, pod čudnim okolnostima, sa osobom sa kojom najmanje to očekujete, sa prijateljem, ljubav koja počinje preko društvenih mreža, neočekivani poklon ili novac, novac preko igara na sreću, drugima neočekivani raskid ili razvod, posebno onima koji nisu spremni na promene i čvrsto se drže nezdravih odnosa. Ovo je izuzetan dan da se odlučite da nešto radikalno promenite kod sebe u svom životu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Idealni ljubavnici, ali katastrofalni partneri za duže staze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA