NEDELJNI HOROSKOP: Za jedan znak ovo će biti posebno težak i nepovoljan period

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 6
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Nepovoljna i teška nedelja je pred vama, pogotovo ako poslovi zavise od drugih a ne od vas lično. Voljena osoba bi mogla da pokaže neko nezadovoljstvo u vašem odnosu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas perod u kojem ćete imati poteškoće sa leđima, bubrezima kao i sa kičmom i kožom koja je osetljiva.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Na polju posla vas očekuje dosta negativnih promena. Moguće je da se plašite prelaska na drugo radno mesto. Na polju ljubavi vas očekuju takođe nesigurnosti i zahlađenje. Zdravlje je u nepovoljnoj fazi sada takođe pa je jako važno da se čuvate i da dovoljno pazite na sebe. Imunitet vam je veoma oslabljen sada.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Iako ćete imati iskušenje da se oslanjate na faktor sreće, bolje bi bilo da ne rizikujete puno na poslu sada. Kada je u pitanju polje ljubavi, spremni ste da partneru veoma iskreno pokažete osećanja koja imate ka njemu. Na polju zdravlja su moguće aritmije, problemi sa srcem i sa povišenim pritiskom.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete imati probleme na poslovnom polju i da će neke nade i zahtevi biti odbijeni. Na polju ljubavi osećate probleme u braku iako se o tim komplikacijama nekako ćuti. Kada je u pitanju zdravlje, hronične slabe tačke vas muče- stomak, bešika i jajnici ako ste ženskog pola mogu biti osetljivi.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Ovaj period vam donosi otkazivanje planove i dogovora, zastoje, probleme sa papirima i na putu. Ako ste u emotivnoj vezi moguće je da ćete imati ljutnju ili svađu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti veoma skloni problemima koji su vezani za grip, viruse, prehladu itd.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Finansije su vam nestabilne. Sve što zaradite potrošite i pitate se dokle će to tako da bude. Na polju ljubavi želite stabilnost ali sudbina je sada za vas namenila nešto drugo. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete uspeti da oslabite, povoljan je period za dijetu. Rešićete se mogućeg viška kilograma.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA