• 5

Astrolog otkriva šta Srbiju čeka u vreme korona virusa i zašto bi Saturn mogao da bude loš policajac

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva da će Srbija polušati i poštovati mere zaštite, što će nas i spasti

  • 5
Mona Liza korona virus

foto: pixabay.com

Astrolog Aleksandra Bjeljac osvrnula se na trenutni tranzit Saturna u Jarcu i kako to utiče na aktuelnu situaciju oko korona virusa u Srbiji.

Srbija je sa astrološki u znaku Jarca. Kao sto znamo Saturn kao vladalac Jarca je od 2017. godine u svom sedištu, odnosno u tranzitu kroz isti.

S obzirom na to da kada je neka planeta u svom sedištu to znači da je to povoljan položaj za nju, da se ona tu dobro oseća i da širi svoja svojstva koja joj pripadaju.

Međutim, Saturn je "loša planeta" koja predstavlja vreme, trajanje i generalno stagnaciju nečega, ali i širenje lošeg.

Astrološkom analizom može se videti da će naredni period za Srbiju biti veoma izazovan sto se tiče korona virusa.
29. stepen svakog znaka je stepen retrospektive i sagledavanja svih prethodnih 28 stepeni. On se tretira kao završni ispit gde se odlučuje da li ste položili i prošli dalje ili se vraćate na početak.

Pošto su se kod nas prvi slučajevi virusa pojavili upravo kada je Saturn stao na 29. stepen Jarca, vidimo da ćemo proći dosta lakše i bolje od ostalih zemalja - zašto?

Prvo zato što mi ni 2017, ni 2018, ni 2019. nismo imali problem sa bilo kakvom vrstom virusa, bakterije i slično. Tako da nema razloga da nam Saturn sada u dvostrukoj meri donese loše iz prethodnih 28 stepeni. Možemo smatrati, astrološki gledano, da ovaj naš "završni ispit" neće imati drastične posledice.
Kina je 2018. imala ozbiljne zaraze i viruse od kojih je preminulo preko 1.000 ljudi, ali i zaraženo vise od par hiljada ljudi. Generalno se ta zemlja borila sa svim izazovima koje su je zadesile poslednje 3 godine. Ali i svaka zemlja u svetu se suočavala sa nekim problemom u protekle 3 godine od kada je Saturn ušao u svoje sedište i iskazao svoja najveća svojstva.

Saturn i Pluton u Jarcu

foto: pixabay.com

Što se tiče Srbije, sa astrološke strane gledano, moje mišljenje je da neće doći do ozbiljnijih problema i posledica.

Uvođenjem vanrednog stanja ispunili smo jednu od glavnih simbolika Saturna, a to je izolacija - tako da nema mesta panici i strahu da će biti nestašice i zatvorenih prodavnica.
Saturn će Srbiji doneti izolaciju u smislu da će ograničiti kretanja, a Saturn je poznat po tome što "izoluje" okupljanja, kreatanja, masovna druženja, kafiće, restorane, klubove i slično.
Saturn je i svojevrsni zakon koji traži da se poštuje - pa, poštujmo mere koje se uvode za naše dobro.
Virus će biti prisutan, ali ako se budemo pridržavali pravila koja se budu donosila, smanjićemo broj zaraženih.

Najveći oprez uputila bih starijih ljudima jer njima Saturn vlada i poručuje da se izoluju.

Saturn je planeta koja traži rad, red i disciplinu. Ako to ne poštujemo, Saturn može biti "loš učitelj" i jako nezgodna planeta koja će nas učiti na greškama.

Za Telegraf.rs piše astrolog Aleksandra Bjeljac

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    Ovaj Astrolog je definitivno jedan od 3 ili 4 najtacnijih i najpreciznijih astrologa u Srbiji.Veliki pozdrav za redakciju.

  • Snežana

    Samo da što pre prodje Aleksandra, borite se ljudi za nas. Pozdrav

  • Jovan

    Pratim Telegraf i verujem mu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima