≫ 

Astrolog otkriva kada možemo da očekujemo poboljšanje situacije i smanjenje broja zaraženih u Srbiji

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 13
horoskop Foto: Pixabay.com

Pandemija korona virusa koji je zahvatio ceo svet budi najveće strahove za egzistenciju, ali i strah od obolevanja. Da li astrologija nazire kraj ovog užasa, rekla nam je astrolog Aleksandra Bjeljac.

U Srbiji je prvi slučaj korona virusa zabeležen 6.3.2020. godine, a tog dana kada nam je saopšteno da je prva osoba u Srbiji obolela, tranzitni Mesec je bio u svom sedištu, u znaku Raka i egzaktno je pravio aspekt opozicije sa Saturnom u znaku Jarca.

Dakle, Mesec je tog dana bio u svom sedištu (polje zemlje, domovine, kuće i samim tim sve je ukazivalo da će se virus ubrzano širiti u našoj zemlji, da će se mnogi ljudi vratiti u svoju domovinu.

Međutim, taj Mesec praveći aspekt opozicije sa Saturnom govorio je o rešenju u zakonukoji bi brzo trebalo da se donese i spreči širenje. Naime, Mesec je najbrža planeta i u jednoj astrološkoj kući provede približno 3 dana i samim tim imamo pokazatelje da će se nešto brzo dogoditi i to od strane zakona, odnosno Saturna koji je upravo red, disciplina, ograničenje.

Samim tim smo i videli da je Saturn podržao taj aspekt i u roku od par dana nam je uvedeno vanredno stanje i iz dana u dan sve rigoroznije mere u sprečavanju širenja virusa.

Sa astrološke strane gledano, mi smo kao država ispunili Saturnovu disciplinu, ograničenje i zakon.

Tako ćemo u aprilu najverovatnije imati umanjen broj obolelih, nekako će taj broj opadati tj. biće sve više izlečenih jer će Mesec napraviti svoj natalni povratak.

Tog 6. marta se kretao ka svojoj punoj formi i već smo 9. marta imali pun Mesec u Devici kada je počeo da raste broj zaraženih i hospitalizovanih.

9. aprila ćemo imati pun Mesec u znaku Vage, gde je Saturn inače egzaltiran, pa ćemo videti rezultate discipline i generalnog poboljšanja cele situacije.

Naredni period, s astrološke tačke, pogotovo do 2.4. je kritičan. Biće još obolelih, ali i rigoroznijih mera od strane zakona. Ipak, od 8. aprila možemo očekivati poboljšanje situacije.

Za "Telegraf" piše astrolog Aleksandra Bjeljac

aleksandrabastro@gmail.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA