• 12

Astrolog otkriva kada možemo da očekujemo poboljšanje situacije i smanjenje broja zaraženih u Srbiji

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 12
horoskop

Foto: Pixabay.com

Pandemija korona virusa koji je zahvatio ceo svet budi najveće strahove za egzistenciju, ali i strah od obolevanja. Da li astrologija nazire kraj ovog užasa, rekla nam je astrolog Aleksandra Bjeljac.

U Srbiji je prvi slučaj korona virusa zabeležen 6.3.2020. godine, a tog dana kada nam je saopšteno da je prva osoba u Srbiji obolela, tranzitni Mesec je bio u svom sedištu, u znaku Raka i egzaktno je pravio aspekt opozicije sa Saturnom u znaku Jarca.

Dakle, Mesec je tog dana bio u svom sedištu (polje zemlje, domovine, kuće i samim tim sve je ukazivalo da će se virus ubrzano širiti u našoj zemlji, da će se mnogi ljudi vratiti u svoju domovinu.

Međutim, taj Mesec praveći aspekt opozicije sa Saturnom govorio je o rešenju u zakonukoji bi brzo trebalo da se donese i spreči širenje. Naime, Mesec je najbrža planeta i u jednoj astrološkoj kući provede približno 3 dana i samim tim imamo pokazatelje da će se nešto brzo dogoditi i to od strane zakona, odnosno Saturna koji je upravo red, disciplina, ograničenje.

Samim tim smo i videli da je Saturn podržao taj aspekt i u roku od par dana nam je uvedeno vanredno stanje i iz dana u dan sve rigoroznije mere u sprečavanju širenja virusa.

Sa astrološke strane gledano, mi smo kao država ispunili Saturnovu disciplinu, ograničenje i zakon.

Tako ćemo u aprilu najverovatnije imati umanjen broj obolelih, nekako će taj broj opadati tj. biće sve više izlečenih jer će Mesec napraviti svoj natalni povratak.

Tog 6. marta se kretao ka svojoj punoj formi i već smo 9. marta imali pun Mesec u Devici kada je počeo da raste broj zaraženih i hospitalizovanih.

9. aprila ćemo imati pun Mesec u znaku Vage, gde je Saturn inače egzaltiran, pa ćemo videti rezultate discipline i generalnog poboljšanja cele situacije.

Naredni period, s astrološke tačke, pogotovo do 2.4. je kritičan. Biće još obolelih, ali i rigoroznijih mera od strane zakona. Ipak, od 8. aprila možemo očekivati poboljšanje situacije.

Za "Telegraf" piše astrolog Aleksandra Bjeljac
aleksandrabastro@gmail.com

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki1

    Daj Boze

  • Slobodan J.

    Vrlo logičan i realan komentar, ovaj astrolog je dobar i tačan u svom poslu...

  • Marko

    Mislim da je ova zena dosta stvari pogodila,kako sada tako i u ranijim tekstovima....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima