≫ 

Astro-prognoza za ovu nedelju: Najveći zvezdani uticaj će definitivno osetiti Blizanci i Device

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 8
Horoskop Foto: Pixabay

Horoskop za ovu nedelju će biti interesantan iz ugla planete Merkur, što je planeta komunikacije, razmišljanja, odluka, planova, ideja i dogovora, ali i saobraćaja, kraćih putovanja i trgovine. Naime, prvog dana nedelje Merkur menja svoj znak, i ulazi u znak Bika, u kojem će se zadržati vrlo kratko, samo do 11. maja. Ipak, ovaj tranzit će pokrenuti pitanja ekonomske situacije, finansija i trgovine, pa u tim oblastima očekujte promene.

Ova nedelja će najviše uticati na osobe sa znakom ili podznakom Blizanci i Device, koji mogu imati najveće promene i preokrete. Takođe, ovaj tranzit će doneti i puno priče, odluka i pregovora u emotivnim i partnerskim odnosima. Iako prvi dan nedelje može početi konfuzno, sa osećajem rasejanosti ili je u pitanju samo veća potreba za snom i povlačenjem, izbegavajte situacije u kojima nemate dovoljno samopouzdanja ili se osećate ranjivo u odnosu na drugu osobu. Ponedeljak veče Mesec prelazi u znak Raka što dodatno pojačava emotivnost i razdražljivost.

U utorak nas očekuju promene koje su neizbežne, ali korisne. Ticaće se finansija, porodice i odnosa. Možemo imati veću jasnoću u vezi nekih bitnih planova koje želimo da pokrenemo u vezi porodice ili privatnog biznisa. Ipak, Merkur u kvadratu sa Saturnom može doneti prepreke u komunikaciji, kvarove uređaja, automobila, izazove u saobraćaju ili sa papirologijom. Ukoliko planirate da podignete kredit ili očekujete izvestan novac, možete se suočiti sa odugovlačenjem u vezi realizacije.

Sreda je dan u kojem možemo preterivati uemotivnim reakcijama, osciliraćemo iz emotivnosti, razdražljivosti i povlačenja, do emotivne hladnoće, rezervisanosti i grubosti. Ovo će posebno biti aktuelno u emotivnim i porodičnim odnosima. Iritiraće vas i svoje i tuđe slabosti.

Četvrtak je dan u kojem se možemo suočavati sa više izazovnih situacija koje će se smenjivati prilično neočekivano i burno. Sve važne dogovore i planove ne obavljajte u četvrtak, jer je velika verovatnoća da nećete postići željeno ili će se situacija prolongirati. Ovaj dan je posebno aktuelan za Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije.

U petak imamo aspekt konjukcije Merkura i Urana, što može doneti neočekivane ideje, informacije, razgovore i odluke. Budite otvoreni za nove ideje, neobične planove i razvoj događaja. Možete naći nova rešenja za stare probleme. U popodnevnim časovima može doći do rasprave i prepirke, posebno ako budete nametali drugima svoje stavove i uverenja. Uzdržite se od širenja pozitivizma i dozvolite drugima da imaju drugačije stavove i osećanja u odnosu na vas.

Pun mesec Foto: Pixabay

Subota je dan u kojem preporučujem da se aktivirate i budete vredni. Radite nešto oko i u kući, sadite, pravite prolećno čišćenje. U svakom slučaju uposlite se, mentalno ili fizički. Ukoliko budete besposleni aktiviraće se unutrašnji kritičar i zvocaćete zbog sitnica, samo ćete primećivati greške i propuste.

U nedelju ćemo imati potrebu više da pričamo i istaknemo svoju ličnost, kroz različite aktivnosti koje drugi neće podržavati, što može voditi u nesporazume. Savet je ovog dana što manje govoriti i usmeriti se na čitanje knjige, pisanje, obaveze vezane za posao koji radite. Popodne možete osetiti pojačano nezadovoljstvo, koje se može manifestovati kao nervoza u vezi emotivnih odnosa i preispitivanje validnosti vašeg emotivnog izbora. Neko će provesti veče u sanjarenju i izležavanju, gledanju serija ili filmova, a neko će razmišljati i opterećivati se svojim zdravljem.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA