NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci žele da menjaju posao, Ribe nezadovoljne u ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, univerzum, fantazija

foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas nedelja tokom koje ćete imati mogućnost da ostvarite svoje poslovne planove. Nova ljubav vam dolazi ako ste slobodni. Zauzeti Ovnovi uživaju u vezi sa partnerom. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj vam se mogu vratiti srčani problemi koje imate od ranije. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

 

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je nedelja koja vam donosi pozitivna rešenja na polju privatnog posla. Ako ste rešili da se vratite bivšoj ljubavi, u ovom periodu ćete uspeti da obnovite vašu vezu. Na polju zdravlja vam slede manji problemi koji potiču od loših navika u ishrani. Moguće je da ćete biti skloni gojaznosti u narednom periodu.

BLIZANCI

 

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da menjate posao. Nov razgovor vas i vodi do nove prilike za promenu. Na polju ljubavi vam sledi dobar period za odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza koja donosi mogućnost za rešavanje problema. Prijaće vam da budete aktivniji.

RAK

 

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Finansije vam idu na bolje i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu na polju ljubavi praviti ozbiljnije planove sa emotivnim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, sprema vam se faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa zubima. Posetite vašeg stomatologa.

LAV

 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period koji vam donosi manje nestabilnosti i promene na poslovnom polju. Moguće je da osećate da ste nekako nesigurni u sebe. Na polju ljubavi imate probleme sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su česte glavobolje i nervoza koja vas gotovo svakodnevno prati.

DEVICA

 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period koji vam donosi manje probleme na polju posla. Nemate poverenje u ljude sa kojima sarađujete. Na polju ljubavi vam sledi romantična faza sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim hormonalnim smetnjama pa povedite računa o tome.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA