Lunarna eklipsa i Pun Mesec otkrivaju afere i donose istinu: Mnoge ljubavne veze će doživeti krah

Ovaj Mesec ima mogućnost da u potpunosti promeni naše živote u narednih šest meseci

  • 5
Pun Mesec

Foto: Pixabay

Prva lunarna eklipsa i Pun Mesec u Strelcu će se odigrati 5. juna, a osim što će pojačati strasti, energija nebeskih tela će pokrenuti novi krug svesnosti, vodeći nas ka velikim promenama u životima tokom narednih meseci.  

Ove godine imamo četiri lunarne eklipse. One nisu potpune, što znači da Mesec neće sijati u svojoj prepoznatljivoj crvenoj boji.  Kako god, one će nam doneti udar realnosti, sa kojom ćemo morati da se suočimo.

S obzirom da Mesec predstavlja našu unutrašnjost, uključujući naše emocije i psihu, lunarna eklipsa će doneti promene upravo u našim emocijama i načinu razmišljanja.

Lunarne eklipse su često dramatične, ali daju nam uvid u skrivene stvari koje su povezane sa našim mislima i osećanjima

Najvažnije je da se naučimo strpljenju... Razlog zašto je strpljenje ključno je zato što će eklipsa delovati na naš unutrašnji svet, te ćemo moraćemo da čekamo malo duže kako bismo iskoristili sve benefite (saznanja, uvid) da bismo kreirali promene u našim životima.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Možda će promena i realizacija ići malo sporije kod nas, ali pojedin horoskopsk znaxi, zahvaljujući uticaju Marsa u periodu lunarne eklipse, moraće hitno da reaguju. Ipak, zapamtite, samo zato što ste odjednom postali svesni i možda naučili neku lekciju u životu, to ne znači da treba da žurite sa delovanjem i promenama. Zapravo, koliko god vam je teško da se oduprete jakoj energiji, verujte u proces i suzdržite se brzopletih reakcija.

Kako će Pun Mesec u Strelcu uticati na naše ljubavne veze?

 

Osobama koje se već duže vreme suočavaju sa krizom u vezi ili imaju zategnute odnose sa partnerom, lunarna eklipsa će doneti velike promene - posmatrajte ovo dešavanje kao trenutak kada je kap prelila čašu. To znači da će mnoge veze doživeti svoj krah, koji se duže vreme predosećao.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

To ne znači da treba da budemo besni zbog toga ili da tugujemo. Ponekad moramo da shvatimo da kada nastupi kraj vezu ne postoji više razlog zbog kog treba da budemo ljuti. Umesto toga, treba da dozvolimo sebi da živimo život kakav zaslužujemo, odnosno kakav želimo da imamo.

Na kraju krajeva, mi sami treba da kontrolišemo svoje živote. Dok je ovaj astrološki događaj povoljna prilika da stavimo tačku na određene romantične veze, to ne znači da treba da budemo oštri na jeziku i da pokažemo svoju hladnokrvnost i gnev.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Zahvaljujući kombinaciji energija Punog Meseca i retrogradne Venere, osetićemo i ljubav

 

Eklipse su sjajne jer nam pomažu da postanemo svesni istine koja već postoji.

Ovaj Mesec, zahvaljujući strastvenoj prirodi Strelca, će pojačati osećanja te će tako parovi koji su u skladnim emotivnim vezama osetiti još jaču povezanost i ljubav.

Pun Mesec

Foto: Pixabay

Kada se pun Mesec pojavi na nebu možemo osetiti uzbuđenje, posebno tokom noći, pa mnogi od nas neće moći da spavaju. Ako uzmemo u obzir filozofski uticaj Strelca, možemo da pronađemo zadovoljstvo tako što ćemo ostati budni cele večeri razgovarajući ili razmišljajući o svom životu i snovima.

Sve vrste odnosa koje se ostvare tokom ovog perioda će biti prilično jedinstvene. Između iznenadne svesnosti, raskida i razgovora koji će trajati do kasno u noć, ovaj Mesec ima mogućnost da u potpunosti promeni naše živote u narednih šest meseci. A na nama je da odlučimo kako ćemo iskoristiti njegovu energiju.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    4. jun 2020 | 19:52

    Divno. Jedva cekam

  • Icka

    4. jun 2020 | 21:53

    Raskinula sam sa deckom preventivno danas... sto cekati sutra...

  • Нећу да вам кажем

    4. jun 2020 | 21:36

    А хоће ли игде писати у колико ће сати да буде

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA