Od ljubavi ne odustaju lako: 3 znaka horoskopa koji se najviše bore za svoju vezu

Čak i kad izgleda da je ljubavni odnos zaista gotov, pokušaće da ga spasu barem još jednom...

  • 5
Ljubav Foto: Pexels / Gabriel Bastelli

Ova 3 znaka horoskopa pokušavaju da spasu svoju vezu i nakon njenog završetka. Termin "zauvek zajedno" ne prihvataju olako. Čak i kad izgleda da je ljubavni odnos zaista gotov, pokušaće da ga spasu barem još jednom.

Ovan

Ovaj inače avanturistički tip plaši se slobodnog pada posle raskida veze. Izvesno je da u njoj može ostati zaglavljen. Retkost je da on odlučno raskida emotivni odnos. Iako voli nepredvidivost, učiniće sve kako ništa ne bi promenio u svojoj ljubavnoj rutini.

Rak

Ne želi i često ne ume da bude van veze. On gradi svoje gnezdo i osigurava da ga pod svaku cenu sačuva. Jednostvano, ne voli da bude sam. Voli da bude voljen  i ima minimalne šanse da koristi glagol "raskidamo".

Devica

Boriće se za svoju vezu. Može da zanoveta, ali to je u cilju da, prema njegovom mišljenju, odnos bude bolji. Spreman je da radi veze prođe kroz svih 40 talasa, da preživi brodolom i pustinju, samo da je sa svojim partnerom.

Video: Nema tih para da ovi horoskopski znakovi pokažu emocije, da li ste i vi među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna devica

    29. jun 2020 | 21:18

    Prezivela brodolome i oluje.Prezivela i to sto su me se roditelji zbog njega odrekli.Sa njim zivim svoju bajku volim i voljena sam.

  • Ima istine

    29. jun 2020 | 20:41

    Tacno za Rakove, muske.

  • Jer ti si ovan a ja rak

    29. jun 2020 | 21:49

    Tačno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA