≫ 

Vrlo brzo se vežu za druge: 4 horoskopska znaka koji se najlakše zaljubljuju

U redu je da se brzo vežete za nekog ako postoji hemija...

  • 3
Flert Foto: Pexels / Andrea Piacquadio

Čini se pomalo trivijalno razvijati osećanja prema nekome koga ste upravo upoznali, ali sa druge strane pokazuje da ste osoba koja je otvorena za ljubav. U redu je da se brzo vežete za nekog ako postoji hemija. Međutim, ako neko to ne razume ili pogrešno shvati, onda situacija može biti nezgodna po vas.

Dakle, ako ste jedan od onih koji se lako zaljubljuju, verovatno pripadate nekom od sledećih znakova horoskopa...

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju onih koji uspostavljaju snažne trajne veze sa ljudima koji izađu. Čak i ako žele da na distanci drže partnera sa kojim imaju povremeni seks, na kraju će biti vezani za njega. Čak i ako se zvanično ne vezuju, žele da znaju da u njihovoj vezi postoji romantična dimenzija. Seks bez obaveza nije njihov fah. Rak je jedan od onih znakova koji sporo otvaraju svoja srca. Zato im je potrebna veza koja je izvan fizičke: omogućava im da se osećaju bezbedno sa kime su, a da ne moraju da postavljaju zidove. Njihova sreća dolazi iz temelja poverenja.

Bik

Slično kao kod Raka, Bik ne žuri da sa nekim deli svoja najdublja osećanja. To, međutim, ne znači da se njegova romantična strana ne pojavljuje kad sretne odgovarajućeg partnera. Duboko u sebi, Bik se nada stabilnoj i trajnoj vezi zbog koje se oseća sigurno i bez nadzora. On nema strpljenja za odnose koji neće trajati duže od nekoliko nedelja ili meseci. Kad upozna nekoga sa kim imaju hemiju, može samo da želi više. Želi da oseti obožavanje svog partnera, pa je prirodno da odnos prebaci na sledeći nivo. Jednom kad pronađe ono što želi, pokušava da to i zadrži u svom životu.

Vaga

Predstavnici ovog znaka su neverovatno odani. Oni traže harmoniju u svojim vezama, pa ne žele nejasne povremene odnose u kojima ne mogu reći partneru kako se osećaju. Vaga želi da oseti da je on najvažnija osoba u univerzumu, pa odmah počinju da gaje osećanja prema svom partneru. Da bi se osećali zadovoljno, moraju pronaći razumevanje. Oni flertuju i društveni su, što skriva dublju želju da budu voljeni. Vaga vam možda neće staviti do znanja da ste je "upecali", ali, dubinski, nada se da će se situacija pretvoriti u nešto ozbiljno.

Ovan

Kao znak vatre, Ovnovi sve rade impulsivno, a to uključuje ulazak u odnose pre nego što je druga osoba 100% spremna. Za razliku od ostala tri horoskopska znaka na listi, Ovan nužno ne traži životne veze. Samo želi da se oseća uzbuđeno, strastveno i osveženo. Zaljubljuju se preko glave i oni su ti koji obično razgovaraju o tome u kom smeru veza ide. Naravno, iz svega ovoga se može razviti nešto ozbiljnije i trajnije.

Video: Narednih pet godina rođeni u ovom znaku biće uspešni bukvalno u svemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA