Vikend horoskop: Jedan znak posebno će uživati uz puno ljubavi i emocija

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 4
Horoskop

Foto: Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove horoskopa za vikend koji je pred nama.

Astroloski aspekt trigona između Sunca i Neptuna donosi energiju zadovoljstva, zaštite i ispunjenosti. Od svih znakova upravo Ribe će osetiti najviše ovaj nebeski aspekt .

Aspekt trigona između Sunca i Neptuna je i aspekt koji budi i osvetljava sve duboko u nama. Sunce je svest, Neptun dubina. Sam trigon kao dobar aspekt može osvetliti, probuditi i izdići na vidalo i ono što je dobro, ali i ono što je loše u nama samima. Ali svakako je pozitivan aspekt pa ćemo i u pozitivnom duhu videti šta svaki znak može očekivati tokom vikenda.

OVAN

 

Aspekt ova dva tela kod vas se može manifestovati da ćete vikend poželeti da se osamite sa vašim partnerom, da se zatvorite u kuću i nikog ne primate u goste. Idealno ako imate dvorište, bazen pa da se na suncu odmarate i da upopunite ovaj aspekt i prosto doživite totalnu regeneraciji vas samih.

BIK

 

Tranzit ovog aspekta kod vas će se manifestovati kroz komunikaciju sa prijateljima, kretanjem, druženjem pa iskoritite ovaj tranzit da uživate u okruženju prijatelja koji na vas mogu preneti pozitivnu energiju i osećaj zadovoljstva.

BLIZANCI

 

Kod vas ovaj aspekt će se odnositi kroz novac, zaradu i sam posao. Moguće povećanje plate, ali i priliv neočekivanih finansija. Idealno da se okušate da igrate igre na sreću.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

 

Ova energija će delovati na duhovnost kod vas, osećaj mira, stabilnosti i jak naboj pozitivne energije u vama. Dan je idealan za šetnju prirodom, posetu verskom objektu, kao i šetnju kraj reke, kupanje...itd.

LAV

 

Kod vas dragi Lavovi ova energija će delovati na pitanje novca, ali i erotike. Očekujte iznenadne prilike za erotska dešavanja, mogućnost upravo na čudnim mestima, tajnim, kao i sa zauzetim osobama ili prosto da sa vašim partnerom promenite prostor ili uvedete nove igrice u vaš ljubavni život. Odličan dan za dobijanje novčane podrske drugih ljudi.

DEVICA

 

Drage Device ovaj aspekt može se manifestovati na partnerske odnose, da se desi ta čuvena magija pa da uplovite u neku romansu sa prijateljem,ili preko prijatelja da sretnete osobu koja će vas ostaviti bez teksta. Takođe dosta druženja, izlaženja preko prijatelja. Mogućnost upoznavanje i sudbinskog partnera.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA